Akor sokat kap.
Viszont első körben ne a benzinből vegyél el.
Meg kellene vizslatni, mi újság a légyszűrő házban, nincsenek e benne idegen tárgyak, döglött egér darázsfészek, satöbbi.
ugyan ez a problémám nekem is! de én szerintem a karbim a szar. ugyanis ha elzárom a benzincsapot és elkezd leürülni a benzin akkor abba hagyja azt a szaggatást..
Nem magyarázkodom, de nincs időm mocit javítani, ezért tegnap fűnyírás után összeraktam, ma de-tt lebeszéltem egy szakival, hogy du-án, munka után elgurítom hozzá és megnézi.
Mondom mielőtt megsétáltatnám rárugok egyet!
Szerintetek? Elsőre beröffent.
Mindegy, most már elviszem, nézze át, mert elektromos probléma az még van vele, rakja rendbe. Ahogy gurultam, megráncigáltam a bajuszát, de magas fordulaton nem volt valami egészséges hangja. Így otthagytam. A jövő hét elejére ígérte, hogy full-ra átnézi.
Addig "read-only" üzemmódra kapcsolok a fórumot illetően. :D
csuda vicces fiúcska vagy te a macska rugja meg :) a hentesnél próbálkoztam de átküldött az újságoshoz! Szerinted nem ott próbáltam meg először?. De Szolnokon sajnos 2 bolt van de egyikben sem tudtak segíteni. Se rendelni, se készletet hozzá ezért hát mertem a bátorságot venni, megkérdezni tőletek hátha van valakinek elfekvőbe! Megbocsátasz?
Sziasztok! most csináltam meg a motorom és van egy olyan problémám, hogy 7-8 ezernél mintha letiltana tehát nem pörög többet, mondjuk ost hazafele egy olyan 5 percre megjavult aztán megint nem pörgött... magasabb fordulaton mintha kihagyna a gyújtás..
Nah engem is utolért a gyújtás mizéria.
Mire tippelnél illetve ki mit mond?
Mivel bejáratós a motor, finoman közlekedek, és csak most tűnt fel, hogy 4500-5500 között ki-kihagyogat a gyújtás. Lányos zavaromban gyertyát cseréltem, aztán kivettem a pipát is és "direktbe" kötöttem a kábelt, persze hajszállal jobb lett de ez bizony kihagy így is. 6000tol már oké, de e fölé, nem merem még húzni mivel 250km-van a hengerben. Terheletlenül viszont nem hallom, hogy kihagyna. Szikra minőségétől mondjuk nem vagyok elájulva, eléggé vékonka kis ívecskék, nem csattog mint kellene.
Lehet trafó?
Viszont első körben ne a benzinből vegyél el.
Meg kellene vizslatni, mi újság a légyszűrő házban, nincsenek e benne idegen tárgyak, döglött egér darázsfészek, satöbbi.