engem a karbi nagyon érdekelne! mennyibe kerül? milyen állapotban van? úszóról meg ilyenekröl tudsz esetleg képet küldeni? azoktol akik kérdeztek tölem alkatrész ügyben és nem válaszoltam elnézést csak nem tudtam lemenni a pincémbe mert elhagytam a kulcsot. ugyhogy most megint szolok mb 8 hoz vannak alkatrészemeim mindenféle.
Én ma raktam össze az nsrem, szerintem ugyanaz a váltó. Ha igen akkor a léptető villát nem tudod fordítva berakni. Én inkább arra tippelnék, hogy egy hézagoló rosz helyre került. Most szétvan szedve a blokk?
Sziasztok.... akit érdekel nekem van egy MTX125RII ATAC POWER-em amiben a 125-ös MBX ATAC POWER blokkja van most berakva.... ami kicsit erőssebb.. segédmotorként használtam.... de mivel piszkálnak érte nálunk a rend őrei ezért eladnám vagy inkább cserélném 80cm3 mocira.. ami elsősorban érdekelne az ( HONDA MB 80 ami jó állapotú... ) egy az egyben cserélnék... az én mocim akár lábon elvihető remek állapotban van.... esetleg ami még érdekelne 80cm3 MTX de csak a R II-es változata és abbol is nem az ami szét van szakadva... molekula77@freemail.hu email címen elértek... kérnék fénképet a cserékről.... én is küldeni fogok.... egyébként olyan 160,000ft ra tartom.... ami kicsit soknak tűnhet... de ha mentél vele tudni fogod hogy megéri az árát....
Egy emailt dobnál légyszives ?!
http://www.cmsnl.com/honda-nsr...
Ha ilyen a váltód akkor eszerint nézd végig.
STAGE6-os légszűrőtől lejeb ne menj.
valaki porbált már ilyet feltenni a motorra?
NSR/MBX/MTX50 henger kivételével van minden, makulátlan főtengely, komplett váltó, gyújtás, blokk felek... kuplung stb.