Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mbxracing80@gmail.hu erre küldj ! :D bocsi :D
Küldtem a profilod alatt találhatóra.
Üdv Tilos!
Egy emailt dobnál légyszives ?!
8K irányár.
köszi tilos amúgy én nem baztam el semmit ha minden igaz így van összepakolva és nemhagytam ki hézagolót! am a karbi mennyi lenne?
hali!nsr-mbx 80-as komplett indítható blokk egyben eladó 40000ft-többet telefonon :06304906559
bencefice kukac freemail pont hu
nekem van. de fel kel ujitani!
ez engem is érdekelne nagyon nagyon!
engem a karbi nagyon érdekelne! mennyibe kerül? milyen állapotban van? úszóról meg ilyenekröl tudsz esetleg képet küldeni? azoktol akik kérdeztek tölem alkatrész ügyben és nem válaszoltam elnézést csak nem tudtam lemenni a pincémbe mert elhagytam a kulcsot. ugyhogy most megint szolok mb 8 hoz vannak alkatrészemeim mindenféle.
Robbantott rajz a váltóról:
http://www.cmsnl.com/honda-nsr...

Ha ilyen a váltód akkor eszerint nézd végig.
Én ma raktam össze az nsrem, szerintem ugyanaz a váltó. Ha igen akkor a léptető villát nem tudod fordítva berakni. Én inkább arra tippelnék, hogy egy hézagoló rosz helyre került. Most szétvan szedve a blokk?
18-as torok, 105-ös főfuvi. 80 50 ugyan az, nem tudok különbségről. Tegyekfel képet?
Szia tilos a karbi az hanyas? azis 50 esen volt?
Ilyes hangvételü izékre monnyuk nem szoktam reagálni..
Ettől a légszűrőtől még egy sima mezei harisnya is jobban szűr.....
STAGE6-os légszűrőtől lejeb ne menj.
Sziasztok,
valaki porbált már ilyet feltenni a motorra?
Blokk alkatrészek eladóak:
NSR/MBX/MTX50 henger kivételével van minden, makulátlan főtengely, komplett váltó, gyújtás, blokk felek... kuplung stb.
Van ha kell még...
Honda MBX80 is érdekel cserébe !
Sziasztok.... akit érdekel nekem van egy MTX125RII ATAC POWER-em amiben a 125-ös MBX ATAC POWER blokkja van most berakva.... ami kicsit erőssebb.. segédmotorként használtam.... de mivel piszkálnak érte nálunk a rend őrei ezért eladnám vagy inkább cserélném 80cm3 mocira.. ami elsősorban érdekelne az ( HONDA MB 80 ami jó állapotú... ) egy az egyben cserélnék... az én mocim akár lábon elvihető remek állapotban van.... esetleg ami még érdekelne 80cm3 MTX de csak a R II-es változata és abbol is nem az ami szét van szakadva... molekula77@freemail.hu email címen elértek... kérnék fénképet a cserékről.... én is küldeni fogok.... egyébként olyan 160,000ft ra tartom.... ami kicsit soknak tűnhet... de ha mentél vele tudni fogod hogy megéri az árát....
Nekem van! Küldj egy árajánlatot és megegyezünk csabici92@gmail.com
Van egy eladó Mt 8 hengerfejem (F183) ,esetleg ha valakit érdekelne.2000 ft + posta
vagyis nem 3 a postaköltség hanem + postaköltség xD
tudok adni egy telefon számot korrekt csávó ha minden igaz csak egybe adja és úgy egy 10 es 3 a postaköltség!