Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hatso telo felujitAsahoz van valakinek taPSztalata?
Ha van valakinek elado gumija mbre belsovel akkor az ne folytsa magaba..(vee rubber es tarsai nem erdekel.. Nekem is olyanvan. )
Hat van vaz ket motorblokk egyik darabokban masik felig.. Sarhanyo, teleszkop. Kerekek.. Egy nagyon lepusztult karbi. Meg aprosagok..
nekem lehet kellenek majd, mik vannak? :)
Van egy csomo elado honda mb8 alkatreszem. Akinek kell az szoljon!
Ja es ma lattam egy honda mb5ost a nyugatinal tegnap reggel fel 10kor. Bordovolt. Aki magara ismer szoljon!:D
Hellosztok. Honda mb80as-hoz milyen dugattyut ajanlotok? http://e-motorparts.addel.hu/2.... En most ezt rendeltem meg. Illetve az elso lanckerek ossze vissza mozog az normalis ? Nem igazan ertem ezt a felrogzitesi modszert. Udv!
Gyors válasz:
Olajos.
Valakinek van honda mb 80 kipufogo folytás?
Még egy gyors kéréds:
Gyárilag az mbx kuplungja száraz vagy olajos?
Köszi a tippet, megérkezett, jó is!
adom !
Nekem a műszerfalon mutatja:D
jah meg egy hőgomba vagy minek nevezik ami a hengerfejbe van csavarva! és az mutatja a vízhőfokot
Sziasztok nincs valakinek véletlen elfekvőbe az olaj szívattyúhoz való műanyag fogaskerék?
0,8.
ha nincs benne akksi akkor világít, ( nekem legalábbis)
Azt elfelejtettem hogy miután ráadom a gyújtást a motorra mindig ég az olaj visszajelző lámpa. Nagy ritkán el szokott aludni pedig van benne elég olaj. Mitsuba SA-0004 van az érékelőre írva. Ötletek? (vegyek esetleg használtan vagy csak nézzem meg az érintkezési pontokat)
Helló!

Mennyi olaj kell a blokkba? 0,8-0,9liter? Valaki tud esetleg (akár külföldi) oldalt javasolni ahonnan szinte minden alkatrész beszerezhető reális áron?
Előre is köszönöm ;)
hmm jóó tudni ezt. akkor gyertyapipa vételnél figyelembe vesszük.. :D
mellesleg most a pipa olyan hogy nem tekerni, hanem beldugni kell a gyútákábelt és csak simán rámegy a gyertyára is nem ráz, valami gyáros dolog, nem volt még vele gondom soha :D
Szevasztok! Na végre kiderült mi volt a baja az mb-nek. Kifujó hengerfej, amit meghúztunk normálisan, és cserélt gyertykábel, és már indult is. :) Viszont egy kérdés. Valakinek nincs egy elfekvőben az mb-re egy kipufogó, mert enyémen egy kókány szar van!
Van olyan NGK ami letekerhető (pl. NGK BR9ECS) az NGK BR9ES pl. meg nem letekerhető!
Hali!
Honda mb 80-as karburátora van valakinek eladó ?
Nekem 50-esem van akár csere és ráfizetés is szóba jöhet .
Mán megint meg vagyok lepődve.
Én eddig csak lecsavarhatóval találkoztam.
Köztünk legyen szólva, a nem lecsavarható értelmesebb, mart a rugós pipa az egy fos.
Zoli, az eredeti NGK ról fogóval lecsavarható , a hamisról pedig akár kézzel is igaz ?