Szépen megfogalmazott, kerek egész mondat....
Szerencsétlen motor nem kap elég benzint azért csinálja ezt a jelenséget.
Nagy valószínűséggel dugulása van.
Karbit morcikákra kell szedni és szépen kitakarítani.
A benzincsapot is ki kell operálni a tankból és azt is kitakarítani. Valószínű, hogy a benzincsapban lévő szűrő is tele van dzsuvával.
Az sincs kizárva, hogy nincs meg a megfeleő szellőztetése a tanknak, ha nincs meg a pici szellőző lyuk a tanksapin az is produkálhat ilyet.
Ha 10 évet állt a motor akkor érdemes morcikáról morcikára átnézni az egészet, és nem egyből a fülét cibálni, hidd el meghálálja késöbb.
Sziasztok van egy honda mb8-asom és tom miért mivel 10 évet állt most ha meghuzatom elfogy a karterből a benzin és le akar fulladni gáz adáskór de ha hegyek egy kőrt lassan 2-3000-res fordulaton utána megtelik és jó egy újabb gázadásra azt kezdődik minden előröl a főfúvóka lehet kicsi?
Sziasztok 1995 ös NS-1 75 bontódik ha valakinek valami kell irjon nyugodtan , váz , blokk , idomok stb ird meg mi kell
gabofreemail.hu9@freemail.hu
tel : 06702206884
szia köszi a válaszod! de cdi-m jó alaplapom jó gyertya jó gyertyapipa gyújtókábel is
szikra van alapjárat van és mégsem forog ki rendesen az mbx ezért gyanakodtam a trafóra!
Nincs rajta rendszám de attólmég nem 50 ccm alatti eszköz :) 30ccm-vel a segédmotor kategória felett áll :D Az hogy ötvenesként használjuk megint más tészta, de attólmég MOTOR . Legalábbis én annak tartom. :)
Akkor leírom itt is.
Nsr ami nem 50ccm nem fogsz kapni csapágyat. Ne szenvedj vele.
Bele lehet suszterolni a 6205-ös csapágyat persellyel, lelked rajta.
Mindenki más 6205-ös csapággyal mbx mtx stb. 50ccm.
no para. meg kell csinálni, csak ne ő szedje szét.
Szerencsétlen motor nem kap elég benzint azért csinálja ezt a jelenséget.
Nagy valószínűséggel dugulása van.
Karbit morcikákra kell szedni és szépen kitakarítani.
A benzincsapot is ki kell operálni a tankból és azt is kitakarítani. Valószínű, hogy a benzincsapban lévő szűrő is tele van dzsuvával.
Az sincs kizárva, hogy nincs meg a megfeleő szellőztetése a tanknak, ha nincs meg a pici szellőző lyuk a tanksapin az is produkálhat ilyet.
Ha 10 évet állt a motor akkor érdemes morcikáról morcikára átnézni az egészet, és nem egyből a fülét cibálni, hidd el meghálálja késöbb.
gabofreemail.hu9@freemail.hu
tel : 06702206884
Mennyi km/h-val mész max? Csak mert, lehet a fordulatmutató rugó adta meg magát (én így jártam ) és teljesen lepörög, csak nem látod.
szikra van alapjárat van és mégsem forog ki rendesen az mbx ezért gyanakodtam a trafóra!
Mi más lenne?
melyik mérete nem szabványos a 80as nsr blokk főcicsapágyának?
Nsr ami nem 50ccm nem fogsz kapni csapágyat. Ne szenvedj vele.
Bele lehet suszterolni a 6205-ös csapágyat persellyel, lelked rajta.
Mindenki más 6205-ös csapággyal mbx mtx stb. 50ccm.
http://www.cmsnl.com/honda-mbx...
http://www.cmsnl.com/honda
-nsr...
volt benne több helyesírási hiba.....
A robogó az nem segédmotor kerékpár. Mert pl az MBX az nem robogó, és nem motor. Ettől függetlenül értem mit akartál kihozni a témából.
Milyen célt szolgál a teszt? Minek tanulsz?