ember! ez nem a dedó meg a kiscsoportos óvoda.
ha nem tudja senki a választ, mit írna ? hogy nem tudom ? az jobb ?
valaki egy héten egyszer jön fel fórumra. nem kell türelmetlenkedni.
talán emzoli tudná a választ, de nem nagyon van egyik fórumon, sem sehol mostanság.
Sziasztok, NSR 50 blokk alkatrészek eladóak. Henger elkelt, főtengely nekem kell, a többi vihető. Van még karburátor, berugókar, meg a régi főtengely amit felkell újítani. Gyújtás, membránház,kuplung blokk közép, dekli, stb. Eladó a régi hengerem is jutányos áron, jelenleg 52mm-es furattal, még kétszer lehet fúrni. Képek igényszerint.
Motor kódja: AC08E.
Egy kérdés Honda mbx 80 összepakoltam a blokkot megy minden de 4. be folyamatos kattogás van! Eddig nem volt! Nem dobja ki meg semmi! én arra gondoltam hogy ha jól tudom az a középső léptető villa és a léptetővilla fogaskerekét fordítva tettem fel az az én gondolatom mondjatok véleményt!
Nem nagyon van ezekhez már semmi ,akartam tartalék hengert szerezni csak amit vettem gyakorlatilag ócska vas.Túlfúrt szar aki eladta nem jól mérte meg és már az uccsó fúrás volt.Volt egy másik az megint szar azt szétflekszeltem lehet e ezeket 100 ccm is fúrni hát nem alul bírná felül meg el van vékonyítva a persely.Most egy jó hengerem van ,de még egyszer kopó alkatrészt nem vesszek így láthatatlanba:S
Hát figyelj, kicsit sérült, meg én nem használom ugyhogy megfogunk tudni egyezni, a főtengely mb 8hoz való? Nekem a 51 mm löketű kell. Irj mailt ott megbeszéljük! tomi1728@citromail.hu
ha nem tudja senki a választ, mit írna ? hogy nem tudom ? az jobb ?
valaki egy héten egyszer jön fel fórumra. nem kell türelmetlenkedni.
talán emzoli tudná a választ, de nem nagyon van egyik fórumon, sem sehol mostanság.
Motor kódja: AC08E.