Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12 loerő..
me'mondom őszintét "móni"ka" ártézi víz van benne, midníg pincében van szóval hideget nem kap, ha kap akkor jár :D ,

mellesleg:

http://www.kepesmotor.hu/honda...

tudja valaki hogy kié ez ? estleg szokott ide írni ? írhatna bővebbet róla ha van rá mód, ide fórumra. köszi.
elég patentnak néz ki.
Vashenger, a víz rozsdásodni fog.
Próbálj keresni apróhirdetési oldalakon bontott motorokból. Biztos lesz!
Köszönöm Uzsi sikerült! :) Viszont a víz jó rozsdás volt... Ki mire esküszik rozsda irtás terén? Ecet?

+1 Valakinek esetleg eladó olajszint mérője?
CDIre gondolsz? mert az sajnos nincs :( elektronikus cuccbol angyon kevésvan sajna. van váz motorblokk. teló. fék ilyesmik. viszont Keresek ELSÖ LÁMPA FOGLALATOT! ha valakinek van.. sehol nemtalálok sajna :(
valamiért nem engedi elküldeni a gmail. de probálkozom!
Nem küldtél még képet,
hersa@citromail.hu
fesszabályzó van?
valaki nem tudja hol tudok venni mbx 80ashoz hengerfej és hengertalptömítést? valamint hogy milyen akksi kell bele? meg hogy lehet e egyáltalán alkatrészt venni hozzá?
kéne egy működő fesszabályzó
hali! : )

kezedben a motor kulcsa, hátul kinyitod az ülés zárat, leveszed az ülést.tankot fogja egy gyári estben 8 as csavar 14 es fejjel vagy 12 es fejjel,((( ha imbuszfejű csavar akkor 6 os imbusz való bele, a süllyesztett imbusz csavar akkor 5 ös imbusz :D )))) csapot zárd el, vedd le a benzincsövet, vedd le a tankot . most már látod a sapkkát elfordítod oké. majd alul a blokk jobboldalán egy lefelé néző 6 os csavar 10 es fejjel, ez a vízleeresztő. kitekered. ennyi.

ha estleg ez a kis csavar belenne rohadva vagy netán szimplán szar. leveszed a két csövet és kkjön a víz.

ha nem világos írj :D
Eladó Honda mbx 80 blokkalkatrészek:

Főtengely és karburátor már nincs! Minden más után lehet érdeklődni!

06 20 351 2316 v üzenetben
és érdekelne honfa mbhez középsztender. minden hozzávalójával!
képeket holnap tényleg küldök csak ma nem volt idöm. viszont érdekelnének mb-hez hátsó telók. mert az enyém az nem csillapit semmit. és ugynéztem hogy nem igazán szétszedhető. esetleg van valakinek ilyesmivel tapasztalata? Ma megszimmeringeztem az elsőtelokat. átpucoltam kapott uj olajat:)
tiborzoltannovak kukac gémél.kom
szeva! egy mail címet megosztasz valahol?
Helló!

Hűtővíz cserét hajtott már végre valaki ilyen motoron? Esetleg tudna egy leírással szolgálni hozzá hogy mi ennek a menete illetve mire ügyeljek?
kuldjel kepet rola. balibalog@gmail.com
Oksa! Hengert nem velem. De nekem is van egy!
a festés nem lényeg csak ne legyen sérülve küldj előbb képet a hengert azt veled beszéltem le?
Holnap tudok kepet kuldeni!
Ha a tanknal arra a kis fedelkere gondolsz ami az olajtartalyt takarja akkor van. 2 is. De mindegyik ganyul at van fujva. Mennyire gondoltal?
Szerszámos láda fedeled van e? csak gyári érdekelne és mennyiért?Küldj képet róla:hersa@citromail.hu
Nekem van 80vanas! De furni kell es menetet javitani a reednel!:D