CDIre gondolsz? mert az sajnos nincs :( elektronikus cuccbol angyon kevésvan sajna. van váz motorblokk. teló. fék ilyesmik. viszont Keresek ELSÖ LÁMPA FOGLALATOT! ha valakinek van.. sehol nemtalálok sajna :(
valaki nem tudja hol tudok venni mbx 80ashoz hengerfej és hengertalptömítést? valamint hogy milyen akksi kell bele? meg hogy lehet e egyáltalán alkatrészt venni hozzá?
kezedben a motor kulcsa, hátul kinyitod az ülés zárat, leveszed az ülést.tankot fogja egy gyári estben 8 as csavar 14 es fejjel vagy 12 es fejjel,((( ha imbuszfejű csavar akkor 6 os imbusz való bele, a süllyesztett imbusz csavar akkor 5 ös imbusz :D )))) csapot zárd el, vedd le a benzincsövet, vedd le a tankot . most már látod a sapkkát elfordítod oké. majd alul a blokk jobboldalán egy lefelé néző 6 os csavar 10 es fejjel, ez a vízleeresztő. kitekered. ennyi.
ha estleg ez a kis csavar belenne rohadva vagy netán szimplán szar. leveszed a két csövet és kkjön a víz.
képeket holnap tényleg küldök csak ma nem volt idöm. viszont érdekelnének mb-hez hátsó telók. mert az enyém az nem csillapit semmit. és ugynéztem hogy nem igazán szétszedhető. esetleg van valakinek ilyesmivel tapasztalata? Ma megszimmeringeztem az elsőtelokat. átpucoltam kapott uj olajat:)
mellesleg:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
tudja valaki hogy kié ez ? estleg szokott ide írni ? írhatna bővebbet róla ha van rá mód, ide fórumra. köszi.
elég patentnak néz ki.
+1 Valakinek esetleg eladó olajszint mérője?
hersa@citromail.hu
kezedben a motor kulcsa, hátul kinyitod az ülés zárat, leveszed az ülést.tankot fogja egy gyári estben 8 as csavar 14 es fejjel vagy 12 es fejjel,((( ha imbuszfejű csavar akkor 6 os imbusz való bele, a süllyesztett imbusz csavar akkor 5 ös imbusz :D )))) csapot zárd el, vedd le a benzincsövet, vedd le a tankot . most már látod a sapkkát elfordítod oké. majd alul a blokk jobboldalán egy lefelé néző 6 os csavar 10 es fejjel, ez a vízleeresztő. kitekered. ennyi.
ha estleg ez a kis csavar belenne rohadva vagy netán szimplán szar. leveszed a két csövet és kkjön a víz.
ha nem világos írj :D
Főtengely és karburátor már nincs! Minden más után lehet érdeklődni!
06 20 351 2316 v üzenetben
Hűtővíz cserét hajtott már végre valaki ilyen motoron? Esetleg tudna egy leírással szolgálni hozzá hogy mi ennek a menete illetve mire ügyeljek?