Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert 100-as hengert nem tennek egy kozel 30 eves 50-es fotengelyre :D
Koszi nezem erosen!
nah, éppen pont ezaz :D a piros lámpánál vannak gondok. Néha megáll, amikor szépen süt a nap :D én nem is értem
Amit tekergetni tudsz, annak alapjárati keverécsavar a aneve.
Ez azért van, mert az alapjári keveréket szabályozza:)

Ha egyéb helyen kívánod változtani, az azányt, arra smmiylen vagy nagyon kicsi hatása lesz.
2x360 :D az két telejs fordulat
4X 360fok az a 2 teljes körbefordulás ugye? Jól tudom?
Sziasztok 80-as mbx-hez keresek úszót mtx é is jó
nem beleszólás, csak egy észrevétel féleség.

volt már mbx amelyik fél fordulaton üzemelt tökéletesen agy másfél vagy hasonló. szerintem indulni kellene kitekerve 2 fordulatról befelé, ameddig fajin nem lesz :D
szia emzoli22357! tudnál nekem felvilágosodást nyújtani, hogyan kell a megfelelő üzemanyag-levegő keveréket beállítani MB-n? Szórakoztam vele még a hidegebb időben, hogy dúsabb legyen, de most nem sikerül visszaállítani. Arra gondolok, hogy simsonnál meg volt határozva a csavar körbefordulási száma. Itt nincsen valami hasonló téma?
Conanbacsi van egy angol oldal nem olcsó de talán ott kapsz.

http://www.50cc.nl/frameset_en...
Sziasztok!
Meg mindig keresek levegos mb-hez hengert!
oszt ennyi.
no kérem szépen, 22x40x7 es vitonos barna szinű főtengő szimering belekerült :D mostmár ráhúzom a szivatót leáll simán, az első km en eltünt a füstölés is , száguld a gépezet :D
Honda MB5 Takes On the M1GP 24-Hour! ez lemaradt az előbb.
úgy működik mint egy belső zéger gyűrű, tehát "laposan" kell belerakni és szétnyomódik. nem kell beakasztani sehova. hegyes csőrű fogóval összenyomod belerakod és szétnyomódik.
Akkor ezt hogy is kellene belerakni? Most úgy van benne hogy az két kis fül bele van akasztva a rugóba teljesen a végén, a másik fele meg ugye fel fele áll!
ácccerrrűűűű

a súbertűn van egy kis rögzítő lemez, lecsúszik a súberbe a tű ez pedig meggátolja hogy feljöjjön :D
Valaki nem tudja véletlen hogy ez mi célt szolgál a súbernél ? Keihin Hm183-as karbi! Mbx blokk!
annyit javítanék 20x40x2 helyett 20 x 40 x 7 illletve 22x40x7
meg megnéztem neten az enyémbe 22x40x8 kell, Wudnerbar.
hali most vettem egy ilyen motort és nagyon jó meg minden csak a első lámpa nem eredeti valakinek nincs véletlenül egy eladó ?
SOS!
AC01-es MB5-hoz keresek hengert. 50/80 mind1. Lehet bontott is.
szerintem nem.
Mellesleg. kb 2 éve kivágtam a kábelkötegből 10 cm-t, mer nagy fejidomos gyárilag a gép. a lámpa már szarakodott mostanság elég régóta, mint kiderült... ahonnan kivágtam , és összevolt tekerve a vezeték a lámpa kicsúszott, nem is a duda vagy ami nem kell. természetesen a lámpa :D

A másik:

emzoli.: szimeringet cseréltem ugyebár, mondtam hogy fordítva raktuk be de előtte nem úgy volt, a méretet havertól vettem mert ő is most cserélte nem rég. 20x40x2 semmi baj bementem csapágybotl vettem, oké beraktam kifelé rugóval be is ment simán, de ugye nem volt jó mert füstölt stb, amit írtam, most meg vettem megint 20 x 40 x 2 raknám be, semmi,... agyon olajoztam semmi. nézem a régit ami benne volt 22 x 40 x 2 tehát a főtengely 2 mm nagyobb ebbe a blokkba mint a másikba .

ui: gondolná az ember hogy egyfajta 80 as blokk és kész. közben meg semmi nem egyezik. érdekes.
helló az nem gond ha a pipa is meg a gyertya is zavarszűrős 5Kohm mind a 2 ez gyárilag ilyen? Előre is kösz!