segítsen főnök : ( : : )
Üd.: Segítséget szeretnék kérni, alapjáraton okádja a füstöt a gép, gondoltam azért mert kicseréltem a gázbovdent és folyamaatosan húzza az olajpumpát, de nem. lekötöttem mindent. alapjárat közbe húzgálom a súbert és semmi ugyanőúgy füstöl, MIT NEGY IFA. a kipufogóból cspög kzöbe az olaj mint valami igénytelen öregember simsonjából. blokkolajat eheti? az nem ilyen lenne gondolom. melelsleg most cseréltem ki a főtengő sziemringet tehát. nem értem.
valami észrevétel ?
Sziasztok,
egy sosem befejezett poject maradványai eladóak. 7K-ra tartom őket.
A dobfék illetve a lánckerék is meg van, annyi hogy a lánckerék tőcsavarjai sérültek: okos ember ráhajtotta az 1,5ös menetet a 1,25ös re. A gumi dotja: 4003 (3.0/18) Tárcsafék, kmhajtás nincs meg sajnos.
Valakinek még jó szolgálatot tehet ez a stuff, nekem már nincs rájuk szükségem.
Problémám lenne, csak úgy leírom hátha valaki járt már így vagy ilyesmi. mostanában nem tudok vele foglakozni szóval nem tudom :D
Tehát.
a múltkor a gáz bovdent kciseréltem házal együtt, csavaroható vég de a súbernél és a pumpánál maradt a régi, illetve 6 os gyertyát használtam 3 éve már .. de vettem bele újat 9 eset. hidegen úgy füstöl mint egy ifa, most lehet az gyertya miatt ? vagy elbasztam valami a bovdennel, cseréltemmár bovdent szval nem értem .
Kedves Ghost50! A törvény rendszám nélküli járművön, tehát 49ccm-es segédmotorkerékpárnak a megengedett legnagyobb sebessége 40km/h jah, tudom pályán használod a gépet.
Hali, gyertyaleszedés közben történ egy kis baleset, a gyertyakulcsból kiesett a biztonsági gumi és a gyertya teteje kicsit meggörbült, visszaegyenesítettem beindítottam megy, de félek, ez befolyásolja a működését? Tehát ahova a nyíl mutat a csavaros rész ahova a gyertyapipát húzod rá.
Na úgy nézz ki az én problémám megoldódott. Hiába állítottam be a gyertya hézagot a megadott 0,8mm-re ez még sok volt és nagyobb fordulatnál kihagyott a moci, most csak 0,3mm hézag van és ki pörög rendesen a gép. Mindenkinek köszönöm aki megpróbált segíteni.
Sziasztok, ez mitől lehet? Víztett benzin vagy más? Ez lehet az oka a nagyobb fordulat feletti rángatózásnak és a 80km/h végsebességének? http://youtu.be/TPFP9Czxh2U
Azért gondoltam hogy vissza fele müködik mert pl. simsonnál is 70-es blokk felekre visszalehet rakni simán az 50-es henger!
Amúgy ha ez többet segít akkor a motorszám első betűi "AC08E" ! Itt a 08 jelölné hogy mekkora hengerrel szerelték gyárilag!?
Akkor kamuzott neked az előző gazdi, 80-as blokkra nem tudsz rátenni 50-es hengert. Marad egy kis lyuk ahova akár még a kisujjadat is be tudod dugni... a felömlők mind 2 oldalán. De próbáld meg nyugodtan, ha igazam volt, kérek egy csokit.
Üd.: Segítséget szeretnék kérni, alapjáraton okádja a füstöt a gép, gondoltam azért mert kicseréltem a gázbovdent és folyamaatosan húzza az olajpumpát, de nem. lekötöttem mindent. alapjárat közbe húzgálom a súbert és semmi ugyanőúgy füstöl, MIT NEGY IFA. a kipufogóból cspög kzöbe az olaj mint valami igénytelen öregember simsonjából. blokkolajat eheti? az nem ilyen lenne gondolom. melelsleg most cseréltem ki a főtengő sziemringet tehát. nem értem.
valami észrevétel ?