HALY MINDENKINEK!
Megvan a hiba valóban 15x40 áttétel volt a gépen,3.és4.ben 10000forog max,5.ben erős 9000,6.ban9000 ezzel az áttétellel.
Jelenleg folyik a gyári áttétel visszaállítása 15x36 esetleg 17x36 ra módosítva.Ennyit teszek.
Téma KÉRDÉS :A saját gépetek mennyit forog max fordulaton 3.4.5.6.ban?És mennyit mutat a km óra.Kíváncsi lennék az adatokra,mellesleg én 90kg vagyok..Várom a válaszokat Atesz..
Köszi a gyors vàlaszt.Rengeteg info.szìvem szerint megmutatnàm neked a gépet..aztán.ha sok lenme az àtalakitandò marad a90 kmcsal.Van elérhet[tO20]õsèged
ÜDV MINDENKIT..Vettem egy mbx 80 ast nagyon szép állapotban reális áron,az utobbi 10 évben 4000 km ment csak,álomm-megkímélt mbx.,Szóval ok-és a gép ,de csak 90 et megy-,azt viszont gondolkodás nélkül.
Kérdezném,hogy a 110 körüli végsebeség mitől függ? -esetleg fúvóka,,,vagy áttétel? Köszi a hozzászólásokat? Atesz
Szevasztok skacok :D
most vettem egy kiégett mbx-et és kéne nekem pár alkatrész :D
no.:- gyári kábelköteg az egész esetleg gyújtáskapcsoló is jöhetne
- karbihoz a műanyag súber fedél
- benzincsap
- baloldali oldalidom a légszűrő felöli
- karbihoz a légszűrőgumi
várom a válaszokat :)
De ha ott vásárolsz említsd már meg lécci, hogy én ajánlottam. Korrekt a srác nyugodtan kérdezz tőle. Nekem két vezérlőt küldött, hogy az egyik biztos jó legyen. Úgy értem nem tudtam eldönteni melyik kellhet, általános vagy a ducati, erre felajánlotta h elküldi mindkettőt, amelyik nem válik be azt meg visszaküldöm. Mindezt a mai világban... szóval boltolj vele nyugodtan, jó arc.
Nem indultam el,de bepótoljuk a frissitőt:))