Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy MBX80-ba milyen gyertya kell? Rövid vagy hosszú menetes? Én kb. fél éve vettem a gépet és rövid menetes van benne. 9500-at forog aztán úgy csin mintha tiltana. Lehet nemjó a gyertya bele? Az Apriliám 13000-ig simán forgott de abba hosszú menetes gyertya volt.
Helló milyen gyertyát használtok? br9es az jó? mert ac08 as motorkódhoz nem találok semmit egy helyen volt 5 ös hőérték de szerintem az hülyeség (50es sport kipuval 8.5le) meg a végáttétel milyen? 13/47 est olvastam de nekem 15/40es van előre is köszi
leengedtem olajat járatgattam, inkább kezdett már fehéren füstölni... úgyhogy kiszedtem a szimeringet, holnap rakok bele másikat.
amit a múltkor kviettem simán volt benne és úgy volt évekig. havernak emg fordítva van benne. neki jó úgy. most akkor hogy rakjam bele ?
köszönöm szépen, :D akkor ezt fogom csinálni, de mivel annyira jól emgvan csinálva az olajat csak úgy lehet leengedni ha a kipufogót elveszem :D írok ha kiderült mi a baj .
Deszóvalilyenkor az ember elkezdi szisztematikusan kiontani a belét, amik ötlete sincs a megoldásra, ott a hol korábban piszkált rajta.
Ha leereszted a váltóolajat, és helyben terhelés nélkül járatod valamennyit(nem kell sokat) akkor, ha elmúlis a füstölés, akkor a váltóolajat kapja fel és nincs kérdése.
Nem kell aggódni, terhelés nélkül 3 perc alat nem lesz semmi baja.
csak azt nem vágom hogy kicserééltük a két sziemringet, és utána kipróbáltuk jó volt fasza volt pörgött visszaáált alapjáratra ilyesmi jól reagált mindenre. most meg állt 2 -3 hete és szar. :D
Érdeklődni szeretnék hogy MBX80-ba milyen gyertya kell? Rövid vagy hosszú menetes? Én kb. fél éve vettem a gépet és rövid menetes van benne. 9500-at forog aztán úgy csin mintha tiltana. Lehet nemjó a gyertya bele? Az Apriliám 13000-ig simán forgott de abba hosszú menetes gyertya volt.
80 ason 15x36, nekem 17x36 van :D
Én is javítottam anno, csak 50-es volt.
De nem értem mikor szét szetted nem figyeltél.....
Előre is köszönöm.
amit a múltkor kviettem simán volt benne és úgy volt évekig. havernak emg fordítva van benne. neki jó úgy. most akkor hogy rakjam bele ?
Ha leereszted a váltóolajat, és helyben terhelés nélkül járatod valamennyit(nem kell sokat) akkor, ha elmúlis a füstölés, akkor a váltóolajat kapja fel és nincs kérdése.
Nem kell aggódni, terhelés nélkül 3 perc alat nem lesz semmi baja.
A zolajpompát le lehet csekkolni ahogy írtad, de mellesleg meleg motornál az sem ok a füstokádásra.
Inkább a főci szimmering lehet az oka.
Vagy nem jó a méret, vagy séülrt, nem ment a helyére, ledobta a rugót iylesmi.