És attól függetlenül hogy nem veszek tömités szettet nem fogom össze gányolni pasztával meg hasonló joo dolgokkal! ;) mert tényleg annyi van hogy a kipu csonknál látok egy kisseb szivárgást de egyelőre meg takaritom és ha utánna is olyan kezdek vele valamit! ;)
A Te döntésed...... amúgy azért lepett meg a téma, mivel a legelső motoros boltban vettem 1290,-ért.... rendelni kellett, mert nem tartottak készleten, de másnapra itt volt....
srácok! Tudom, hogy válság van, de akkor sem a tömítés készleten kellene spórolni. Mennyi a tömítéskészlet? 1000,---- 2000,-? kérjél a Jézuskától ember! És akkor lesz olajdekni felőli tömítésed és hengerfej tömítésed és egyebed is!
bocsi, sejtettem hogy a kipura gondolsz.
szerintem gyenge, szétfog égni, akkor is jobban jársz szerintem ha leméred és veszel a boltban fém alátétet ami oda illik bepasztázod összehúzod,SZIA :D
azért írtam hogy fém alátétet mert szinte minden csavarbotlban találsz 30 valahanyasat fémet :D
hová valósi vagy?
karburátorban egy nútban van gumi tömítés,ha nem annyira szar akkor kiszeded, teszel a helyére cérnát és visszarakod gumit. kész tömít.
A kipuhoz valami puha aluminium vagy réz karika kellene illetve paszta.
Üdv. olyan kérdésem lenne hogy van egy Honda Mbx50 vizes blokkos Ns-1em és a kipunál szeretnék és a karbinál tömitést cserélni! Na már most ha nem lenne muszály akkor nem vennék komplett tömités készletet hanem ha lehetne csinálnék hozzá tömitést! Megoldható-e és ha igen akkor milyen anyagból csináljam a kiput és a karbinál(úszóháznál)? Előre is köszönöm!
szerintem gyenge, szétfog égni, akkor is jobban jársz szerintem ha leméred és veszel a boltban fém alátétet ami oda illik bepasztázod összehúzod,SZIA :D
azért írtam hogy fém alátétet mert szinte minden csavarbotlban találsz 30 valahanyasat fémet :D
hová valósi vagy?
A kipuhoz valami puha aluminium vagy réz karika kellene illetve paszta.