Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110 a 80 asban van gyárilag

De ha 100 asal műkszik neked rendesen minden fasza, akkor ne bántsd :D
kerestem de nem találtam használhatót! ;) :/
manuál..
most 100-as van benne! ;)
90 szerintem maximum vagy 80 :D
semmibaj :D

azért van fórum hogy tanuljunk :D

valami érintkezés problémája van de tél jön, meg van elég gond , nem motorozok úgysem.
Üdv. Honda Mbx blokkhoz tudna nekem valaki kezelési vagy javítási útmutató adni? (Honda Ns1-hez kellene) Vagy ha valaki meg tudná mondani hogy gyárilag az 50-esek be mekkora főfuvi volt az is jó lenne? :)
zsupsz....
Generátorról megy a pilács
aksi jó? Elképzelhető, hogy addig tölt bele eleget? (lehet ez nagyon nagy OFF)
nekem meg az van hogy nem emgek vele sokáig, beindtom felkapcsolok mindent nincs elöl világítás, mire kiérek az útra addigra müködik :D előtte bármti csinálok vele nem megy :D
lehetséges :D akkor ha megvan a problem 2 tekercs jó minőségű szigetelőszalag zsugorcső :D és kész :D medencében is megy utána :D
jah, mert nincsen rajta a fejidom, ebből gondolom, hogy ott a problem.
hát valahol beázik... szerintem a műszerfalnál. Majd ha lesz kedvem, átnézem a vezetékeket, abban már úgy is profi vagyok.
hétfőnknét menny tömegközlekedéssel :D
na jó amúgy nemértem miért lehet :/
ismét hétfő, ismét eső, ismét durrogás...
hehe :D:D:D:D:D:D:D

amúgy gondolom a kapcsolóra gondolt : D ....
kapcsoló CSERE orvosolhat problémát illetve estenként otthoni javítás de a távgyógyítást aztat' nem tudjuk megvalósítani :D
A "kis pöckös résszel" már voltak élvezetes kalandjaim.
Sziasztok, minap vettem észre, hogy az első fék meghúzásánál nem villan a fék lámpa, ez elég nagy probléma mivel főleg első fékkel szoktam lassítani, néztem a kábelt, szakadás nincs, valószínű a kis pöckös részen lehet gond, valaki javított már ilyet?
iylenre hogyne emlékeznék :D " lendkerék forgat , áhá cikrázik a megszakító csak cikrázik csak nem jó mgé egy fordítás csatttt :D végdob vége elment vadászni :D
Ja, imserős a történet.:D Ha áll a Schwalbe mögött alaki, annak annyi.:D Emlékszel?
Ugyanez velem is megesett pár hete, azzal a különbséggel, hogy negyed órát toltam a kútig:) nuku benyó és mint a mozsárágyúnak olyan hangja volt a kis robbancsnak:) azóta arra is rájöttem hogy igy tél felé már jobban kedveli a kicsit dúsabb keveréket..
pedig a "halk" MZ rezóból készített házi dob nagyot szólna: D