Üdv. Honda Mbx blokkhoz tudna nekem valaki kezelési vagy javítási útmutató adni? (Honda Ns1-hez kellene) Vagy ha valaki meg tudná mondani hogy gyárilag az 50-esek be mekkora főfuvi volt az is jó lenne? :)
nekem meg az van hogy nem emgek vele sokáig, beindtom felkapcsolok mindent nincs elöl világítás, mire kiérek az útra addigra müködik :D előtte bármti csinálok vele nem megy :D
amúgy gondolom a kapcsolóra gondolt : D ....
kapcsoló CSERE orvosolhat problémát illetve estenként otthoni javítás de a távgyógyítást aztat' nem tudjuk megvalósítani :D
Sziasztok, minap vettem észre, hogy az első fék meghúzásánál nem villan a fék lámpa, ez elég nagy probléma mivel főleg első fékkel szoktam lassítani, néztem a kábelt, szakadás nincs, valószínű a kis pöckös részen lehet gond, valaki javított már ilyet?
iylenre hogyne emlékeznék :D " lendkerék forgat , áhá cikrázik a megszakító csak cikrázik csak nem jó mgé egy fordítás csatttt :D végdob vége elment vadászni :D
Ugyanez velem is megesett pár hete, azzal a különbséggel, hogy negyed órát toltam a kútig:) nuku benyó és mint a mozsárágyúnak olyan hangja volt a kis robbancsnak:) azóta arra is rájöttem hogy igy tél felé már jobban kedveli a kicsit dúsabb keveréket..
De ha 100 asal műkszik neked rendesen minden fasza, akkor ne bántsd :D