így van, nem adogatjuk össze az árát, és persze az a blokk elemgy 40 ért ami beépítésre vár tehát karbi gyújtás henger minden tehát a 15 körül reális : ) úgy ahogy mondta mindenki
40 ért lehet venni oylan mbxet kompletett egy dugó kellet bele :D és kész száguldott : )
ne abból indulj ki, hogy előfordul néha itten pár ombre, aki agybeteg árakat szeretne kapni az alkaltrészekért.
Azok csak hirdetnek, de el nem adnak, illetve annyiért biztosn nem amennyiről álmodnak.
egy iylen elbontott blokk reális piaci értéke, ha nagyon csini, és hiánytalan akkor sem több mint 15-20 rugó.
Az egy dolog, hogy darabokban összesen mennyit kapnál érte, mert nyilván sokkal töbet,de ha egyban adod, nem lehet a darabok árát öszeadogatni...
(illetve lehet, csak annyiért nem megy el:)
Érted, iylen motorkákat lehet már 25-30 körül szerválni félhalottan, 60 körül meg járókpesek is vannak már szinte mindíg,a szétszedett, JAVÍTANDÓ blokkért irreális a 30 rugó.
Ha szeretnél postárajárogatni hússzor, adjad darabokban, ha meg egyben méred, szabj reális árat.
Persze, lehet, hogy meg lehet találni 30ért is a majmot, de akkor szereném jelezni, hogy nekem is van egy blokkom elbontva 29 ért D:)
emzoli! Te nagy TUDOR vagy ITT a fórumon, nézd meg ki és mit menyi pénzért ad el! Ha jól olvastam és számoltam a fórum látogatok sem olcsóbbak nálam! Persze alkudni KŐTELEZŐ! De eszt nem kérdezte tőlem senki! Ha valakinek szüksége van egy alkatrészre,az nem sajnál áldozni az ésszerűség határán belül.NEM kenyérre kell a pénz, de ha már itt tartunk,MONDJÁL TE ÁRAT!
Én 30.000-at kérek érte,bár a gyújtás részt nem találom. Ha darabonként adnám, a dupláját kapnám ahogy a fórum árait olvasom.A tömittés csomagot ajándékba oda adom,ha elviszed!
Sziasztok! Van egy MBX 80-as vizes blokkom. minden darabja meg van. A hengert fúrni, a csapágyakat és szimeringet cserélni és van egy kiváló blokkod.a kuplung és a váltó is tökéletesen működött, karbi nincs, tömittő készletem van komplett, talán a hengerfej tömittés lett felhasználva . Nincs időm a javításra, inkább feláldozom és talán segíttek másoknak.Ha kértek képet is teszek fel.
40 ért lehet venni oylan mbxet kompletett egy dugó kellet bele :D és kész száguldott : )