Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gumiméretben segítek :D a legjobb szerintem előre a 2,75 ös hátra pedig a 3.00 más mréetben a 3.00 az 90 et jelent

18 " az rendben van gondolom.

http://www.motorgumishop.hu/in...

ezen az oldalon jó ár érté karányú gumikat találsz, nekem a continental contiGo van :D megvagyok vele elégedve.
Sziasztok!
Még mindig nem oldódott meg indítási problémám. Üzemanyagszűrőt és gyertyát már cseréltem. Indításkor(betolom) kb 30 méter után (előtte semmi)kezd csak beröffengetni, ezt szintén kb 20-30 méteren át csinálja utána fokozatosan helyreáll az alapjárat és jól megy. Menet közben már jó. Gondolom a benzinellátással van probléma.Esetleg a szivató?Volt már valakinek ilyen?
Milyen vastagabb gumiméretet javasoltok ami még befér? Nem igazodok el a motorgumi méreteken...
1991/MBX50/vízhűtéses.
Üdv!
Hello. Engem érdekelne a főtengely ha elado külön is. Tudnál adni 1 msn v freemail-t ahol tudunk beszélni privibe? Üdv
hello mindenkinek! érdekelne engem mtx 80as főtengely vízhűtéses blokkba ha van valakinek eladó kérem jelezze! Köszi.
De ha van vkinek gyári porcelán ellenállássa érdekelne, sose lehet tudni:D
NEkem meg vettem teljesítmény ellenállásokat mondjuk olyat amit Zoli írt nem kaptam de vettem 10 ohm körülit 2 db ot
Üdv Hondás barátok...
Hát sokáig nem bírtam ki motor nélkül, így hát vettem megint... :-)
Jah, hát 10 körül már van hazsnálható
és miylen rában mozog mbxre egy minőségi hajtókar Zoli ?
10 körül ?
Én például csinálok főci újítást.
Van, hogy a hajtórd sértetlen, oylankor elég az alsó gürgőt cserélni csapostul, ez olcsóbban kijön.
A túl kis fuvival a belső hűtést is csökkented.
régebben téma volt, hogy 2-3 kollégának is gondja van a világítással... Mi a helyzet veletek srácok? Megoldódott?
úgy tudom akkörül mozog.
Mbx főtengelyt mennyiért lehetne felújítani? kb 15 ezerM?
2,7 az csodálatoss :D
köszi,

a fúvóka most 100-as benne.
azert van kissebb benne, mert a gyûrütörès elött nem volt se erôtlen, se rángatás és 65-ös utazó tempóval 2,7-et fogyasztott, amit nem bánnék ha maradna .
próbálom a tût akkor.
próba a tűt feljebb először.
gyári fuvó 110
köszi a segítséget.
Kapásból nagyobb fúvókára gondoltam, de azért megkérdezem.
Talán a tűt kellene feljebb rakni. vagy a nagyobb fúvóka lessz a nyerő?
nekem hál' Istennek nm folyik, pedig szar, mert akkor is kilehet húzni belőle ha teljesen benne van a csavar a helyén.. :D
Van is szerintem olyan o gyűrűm vacsi új :D.D
Kösszi majd ezt meg lesem mert mán a faszom ki van vele:D
van otta spirálno egy OOOO gyürü :D ó gyűrű :D
Én azon bosszankodom már jó ideje hogy miért folyik az olaj a fordulatszám meghajtásnál :S Már be kentem pasztával most már a rögzítő csavarnál folyik hihetetlen hogy felbasz össze ken mindent van ott vmi tömítő gyűrű gyárilag? Olaj nincs sok benne!
Keveset kap.