Üdv mesterek!
A gépemen nincs műszerfal, viszont jó lenne tudni hogy működik-e az olajszivattyú. Ahogy láttam, van három érintkezője az olajtartályból kivezetett kötegnek. Az egyik gondolom az olajszintmérő. A második az olajszivattyúellenőrző, de mi lehet a harmadik?
Van pár eladó cuccom MB-gyári 80-ashoz. Pontosabban 183-F-hez. Ez az erősebb változat a 80ccm-esek között. Eladásom oka, találkoztam egy német nénivel, aki befordult elém kocsival. No comment. Szokásos, mentő-kórház-rendőrség. Szerencsésen megúsztam a kalandot.
Tegnap lemértem az én MB 80 nasom 3.8 eszik 100km úgy hogy volt benne terepezés is meg meg hajtva is volt:D szerintem 3 ból kijönne ha úgy mennék vele ezt majd most tesztelem le
Szaisztok!
Nemrég vettem egy MBX 80-ast, és van rajta néhány kijavítanivaló...
A legfontosabb a külön olajazás visszakötése bovdenesre, mivel max állásba van kapcsolva. Érdemes ehez hozzákezdeni?
A másik dolog pedig az égő. Külön fejidom van hozzá, és egy helyzetjelző ég benne, az is direkt van kapcsolva a generátorhoz/dinamóhoz. Valakinek lenne esetleg egy kacsolási rajza a kapcsolókhoz? Előre is köszi a válaszokat!
minimálisat a gyújtás felőli csapágy kottyanik majd télen megszervizelem addig óvatosan használom amúgy semmi gond nincs vele csak szeretem ha rendbe van! megbízható gépek ezek megérdemlik a törődést
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy az F es modellekből hogy lehet kivenni az elektromos fojtást? 5. és 6. sebességben tilt nem engedi 7000 fölé a gépet és így kihasználatlan marad a 6. sebesség a váltóban van egy érzékelő úgy vettem észre semmi köze a fordulatszámmérőhöz, kikötött fordszámmérővel ha álló helyzetben 6. ba vagy 5. be rakom akkor is szabályoz ha lehúzom az érzékelő csatlakozóját akkor pedig 2000 nél teljesen letilt. előre is köszönöm a válaszokat
A gépemen nincs műszerfal, viszont jó lenne tudni hogy működik-e az olajszivattyú. Ahogy láttam, van három érintkezője az olajtartályból kivezetett kötegnek. Az egyik gondolom az olajszintmérő. A második az olajszivattyúellenőrző, de mi lehet a harmadik?