Eladó MBX-fesszabályzó 80ccm-ről való! 3.5K +posta. Ha valakit érdekel, keressen meg. Csütörtökön meghirdetem a neten, addig a fórum az első. Hibátlan állapotú, posta megoldható!
Sziasztok! van egy honda mbx em és szeretnék rá vásárolni egy kipufogót amivel jobb lenne a hangja és a teljesítménye is :) most egy gagyirezó van rajta de az nem olyan jó ....szóval ha valaki tud írna nekem? előre is köszi Hali hali :D
arra menj rá : D Haver is akart a simóra amiben mbx villa-fék van lett volna 10 ezer.. :D hip hop internet : Dés kevesbb mint 5 ezer ft ért postával az övé lett egy 1m 20 centis fém fékcső :D
aki keres talál :D:D:D:D:D
végre van netem, visszatértem3 hét után....lesz mit olvasnom úgy látom
Legújabb fejlesztésem a fém fékcső (MB-ről van szó) nem gondoltam volna, hogy ennyivel(csillióbillióval) jobb lehet az egydugattyús munkahenger. Láss csodát :) Akit érdekel az ára 8500Ft-volt szerelhető csatlakozókkal együtt. (50Ft/cm a fémcső) Az utolsó fillért megérte! Az első fékpróbán lekoppant mind a kettő telóm (szimmering csere és olajtöltés kell), majdnem kiálltam elsőkerékre. Még szerencse, hogy csak20-al mentem
ha légyszűrő nélkül jobban megy sokkal, akkor csak a ki-be meneti nyílást kell rendszerint megnagyobbítani, és akkor maradhat a légszűrő.
Nélküle sokkal gyorsabban fogy a motor.
(zárójelben, ha légyzsűrővel jobban megy azonos beállítással, akkor eleve sokat kapott)
Háát, pedig, ha árdekel a pontos történet, én nem iylenre akartam csináli:)
Ezt egy nagyker megrendelésére csináltuk Papp Miki haverommal közösen.
Én c45 anyagból akartam megedzve, a nagyker azt mondta menjek a faszba, "nem kell örök életűnek lenni egy lehúzónak".
Szóval ez húzott automata acélból van...
ez az acélfajta elsősorban forgácsolásra optimalizálst acélfajta, a szakítószilárdsága valahol az 5,6os és 8,8 as csavar között van félúton.
szóval ez a sima s253 vasnál kicsit keményebb, de azért nem c45:)
Viszont, ha átgondolod, ha valami zicer van, inkább az 1000 forintos lehúzóról szakadjon a menet, mint a lenkerékből ami picit drágább:)
Ez bevett eljárás, pl az anyaa mit feltekersze a főci végére, abból is lehetne 11,9es et feltenni, az leszedné a menetet a főci végéről ha túlhúzod, ezért nem iylet tesznek, hanem 8,8ast, inkább az anya szakadjon, mint az értékesebb alkatrész.
Tehát nem is baj, hogy nem valami hűde beszarás keménységű cucc.
Egyik helyen amikor kínlódtam a hengeremmel találtak mb be való 50.5 ös dugót ez valószínű hogy az mb 100 é ,de hagytuk ezt a projektet a szar henger miatt án nem tom hogy ekkorra még fúrható e:S
Nekem van elado MBX-em keresd a jófogason szabolcs-szatmár megyében vagy a használt autón a motorkerékpárok között.
.
itt a kipuff meg egy jó athena henger
http://translate.google.hu/tra...|hu&u=http://www.vsmotoparts.c
om/pro...
Amúgy javaslom, hogy vegyél ilyet:
Ez csak MB-re van, de az MBX-re is biztos találsz!
A nagyobb homokszemek gyakorlatilag akadálytalanul keresztülmennek a motoron nagyobb rongálás nélkül.
(kivéve, ha megeszi valmeliyk csapágy.)
aki keres talál :D:D:D:D:D
Legújabb fejlesztésem a fém fékcső (MB-ről van szó) nem gondoltam volna, hogy ennyivel(csillióbillióval) jobb lehet az egydugattyús munkahenger. Láss csodát :) Akit érdekel az ára 8500Ft-volt szerelhető csatlakozókkal együtt. (50Ft/cm a fémcső) Az utolsó fillért megérte! Az első fékpróbán lekoppant mind a kettő telóm (szimmering csere és olajtöltés kell), majdnem kiálltam elsőkerékre. Még szerencse, hogy csak20-al mentem
légszűrőbetét 400 ft :D kijön belőle 4 darab :D
Nélküle sokkal gyorsabban fogy a motor.
(zárójelben, ha légyzsűrővel jobban megy azonos beállítással, akkor eleve sokat kapott)
Ezt egy nagyker megrendelésére csináltuk Papp Miki haverommal közösen.
Én c45 anyagból akartam megedzve, a nagyker azt mondta menjek a faszba, "nem kell örök életűnek lenni egy lehúzónak".
Szóval ez húzott automata acélból van...
ez az acélfajta elsősorban forgácsolásra optimalizálst acélfajta, a szakítószilárdsága valahol az 5,6os és 8,8 as csavar között van félúton.
szóval ez a sima s253 vasnál kicsit keményebb, de azért nem c45:)
Viszont, ha átgondolod, ha valami zicer van, inkább az 1000 forintos lehúzóról szakadjon a menet, mint a lenkerékből ami picit drágább:)
Ez bevett eljárás, pl az anyaa mit feltekersze a főci végére, abból is lehetne 11,9es et feltenni, az leszedné a menetet a főci végéről ha túlhúzod, ezért nem iylet tesznek, hanem 8,8ast, inkább az anya szakadjon, mint az értékesebb alkatrész.
Tehát nem is baj, hogy nem valami hűde beszarás keménységű cucc.
Végre egy magyar termék amit magyar ember készített és nem sarkalódik le az első használatnál :D