Igazán nincs mit. :)
Ma leszedtem a bal deknit, csak kíváncsiság kép, ahogy elnéztem még soha nem volt leszedve a lendkerék, de talán a fogaskerék sem volt cserélve, mert sértetlen minden csavar.
Sajna nagyon messze lakok Szolnok lenne jó makx ám spiráll új meg olyan mint amikor a kocsi szabályozz:S lehet halani hogy vmi vissza veszi a fordulatot
Hersa, honnan írsz? Nekem van kettő CDI-m is. Kipróbálhatod valamelyiket, ha a közelben vagy. ( Győr-Szombathely) Másik, hogy ha nem pörög többet, akkor lehet az óra van megakadva. Én jártam így... Megolajoztam a spirált és az órába is csöpögtettem, egyszercsak pörgött többet. Én sem értem...
Kérdés volt hogy mennyit kell mennie meg mien fordulaton nekem most hátul 38 as van fent ma tesztelgettem meló után és ugyanaz a problémám most 80 a vége de 7500 nál többet nem forog nem jó a cdi amit vettem hozzá nem erre való:S 4. olyan 70 a vége szintén 7500 szabáyoz már mindenféle gyertyát kipróbáltam ugyanez karbi rendeben van és a kipuff is üresbe is ennyi.érdekes hogy alasony fordulaton jobban húz 6000 alatt a mivel vettem cdi annál még 5000 alatt húz jól utána csak lassan gyorsúl úgy hogy szerintem cdi kéne szerznem másikat!De ettől fügetlenűl nagyon meg vo vele elégedve csak birizgál hogy miért nem pörög jobban:D
Nagyon ellettek találva ezek a kis gépek az tuti !
városban verhetetlenek és az rs 50 és társaival szemben pedig a hangjuk sem rosz és nyomatékosak is :D
Ami nekem fontosabb, hogy a 65-ös városi tempót 5-ben könnyen viszi és már fordulaton van, 6ezer felett, szóval, ha még gyorsítani kell, akkor nem szöszmötöl.
Ma leszedtem a bal deknit, csak kíváncsiság kép, ahogy elnéztem még soha nem volt leszedve a lendkerék, de talán a fogaskerék sem volt cserélve, mert sértetlen minden csavar.
http://www.cmsnl.com/honda-mbx...
Sajna mérni sem lehet csak próbapadon.
Vélhetően száémozva vannak, és a folytatlan száémát volna jó megtudni.
Nam, ne tudod kicseréln.
Fojtatlan elektronikát kell venned.
A c3 -r1 képében mindjárt meg is tekintheted azt rc tagot amelyik a leszabályozást okozza.
városban verhetetlenek és az rs 50 és társaival szemben pedig a hangjuk sem rosz és nyomatékosak is :D