Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda Mbx,Mtx,Ns1,Nsr 50-80
A Felsorolt tipusokhoz szinte minden blokk alkatrészem van.
-Olajszivattyú
-80-as hengerek(fúrni kell)
-Hengerfejek
-Hibátlan Komplett kuplungok
-15-ös lánckerék felfogatóval
-4 sebességes váltó(50-esből)
-Főtengely(50-es)Hibátlan!
-5 csatlakozós CDI
-Jobbos,balos deknik.
-Lendkerék
-Karburátorhoz szívó csonk.(50-es és 80-as)
-Plusz kisebb blokk alkatrészek(berugótengely,berugókar,...stb.)

Egy hibátlan komplett blokkot összelehet rakni,amira már csak furatni kellene egy hengert,és egy vízszivattyú kellene a deknibe.
És még ezen a bontott blokkon kivül nagyon sok alkatrész van.

Cserébe érdekelne Simson Váz(amibe csak blokk kell)
Vagy komplett,működőképes simson blokk.
De ha valami más csere van azt is szivesen meghallgatom.

e-mail: tiszozs@freemail.hu
Vagy 06-30-970-10-60
van it valakinek zöld mb-je mbx kerekekkel :D ? szolnoki tesconál lámpánál állt én meg kapálózva integettem neki :D
van e itt olyan D: ?
Igyvan,gyárilag is szegecselve van :) Azért abba már nem fognak bele kötni, és hiddel nem amatör módon lesz ez kivitelezve.. :)
Ne foglalkozatok vele hogy hány köbcentis elméletileg még a simson start is le kéne rendszámoztatatni.Igazi segédmotor a riga, babetta meg a romet ennyi.Csak hülyék a magyar szabályok elméletileg 40-t kéne mindegyiknek tudnia!
Másik meg egyre több az ilyen robanómotros bicikli se jogsi sebiztosítás nélkül mennek vele és az is tudja bőven a 40-t.
ha abba nem kötnek bele akkor ebbe se kössenek!
ivadek- elférnek bőven efféel szövegek itt , szerintem :D
amúgy.. nem kel parázni váztáblán nem kell az. nekemsincs.
balesetem is volt - rendőr úgy kezdte, hogy ez nem 50 es látom...
dehogynem :D kért motorszámot vázszámot . ennyi kezdjen vele amit akar.:D
Azért ezt illik tudni, hol találhatóak a motoron avagy az autódon.
Azt tudtad, hogy a vonalkódnál nem a fekete csíkok, hanem a közte lévő fehér részek tartalmazzák az információt? :)
A vonalkódos motorszámon ugyanúgy van számsor is mindig betűvel kombinálva.
Kis szegecsekkel van felfogatva 2 db-al. Nem kell hozzá nagy tudomány. 79 ccm-es adattáblám még van nekem is Az meg, hogy megnézi a bácsi és nincs ott semmi, elég egyszerűen meg lehet oldani. Hol van az adattábla?---hát én nemtudom, nem értek a lovakhoz csak terelem őket.... De most komolyan megállít ez Wartbiurgot, nah hol a motorszáma vagy az alvázszáma? Feküdjön alá és keresse meg. Neked kötelező tudni , hogy hol van vagy mi? Megállít teszem azt egy teljesen laikus világos hajú (nincs bajom a szőkékel) fiatal nőt. ő szerinted tudni fogja egyáltalán mi azaz alvázszám, meg motorszám? Pláne még, hogy hol is van, főleg, hogy a mi autók motorjai vonalkódosok(azthiszem). Tud fejből, hogy 30 vonalból áll és melyik milyen vastag? Ott van a Cagivám a motorszám úgy el van dugva,hogy le kell bontani a fél motort, hogy le tudd olvasi. A másik meg az elsősegély csomag motorra, annyi hely nincs némeiken, hogy egy gyártyát eltegyél, akkor hova teszed az EÜ csomagot? Ha megmutatja a gyári helyét akkor beleteszem. (Nah jó nálam van mert ugye bogarak vagyunk és nem látnak minket. Szerencsére van egy áll tankom ami csomagtartó ként üzemel, odabletudom tenni. És akinek nincs ilyen, kösse a farkára? Jó na nem merülök bele jobban mert elég groteszk irányba mentem el Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült.
A felfogatását, hogy oldod meg,hogy eredetinek tűnjön? Mert abba is beleköthetnek:/
Muszáj.. Rndörbácsi majd keresi ha nincs, valahonnan minél elébb szereznem kel.
Ó, látom odafigyelsz az apró részletekre is. Helyes
Persze hogy van, mindegyiken van :) nekem is volt.. de már K.O. azért kellene másik
és még az MB-ken is van tábla... Enyémen jó vastagon le volt festve feketére, eleget vakargattam.
gyárilag van tábla mind az 50 es mind a 80 ason csak az ügyesek leszedték: D
a donorról csak holnap tudok képeket felrakni már
én olyan 90-100 ezerre gondoltam de irányár
Az mbx vázon nincs ilyen tábla hanem az alvázba van beleütve! Ha jól tudom!
Hello, Valakinek esetleg elfekvöbe egy mbx 50es váza? Igazábol a névtábla(amin adatok 50cc stb van) érdekelne, de megfizetném

Köszi
A donoról képeket esetleg?
egy árat írhatnál
eladó egy honda mb80-as motor adok mellé donort is. a donoról csak gyujtás berugókar, meg karbi hiányzik
eladó egy honda mb80-as motor adok mellé donort is.
a gyári kipu nem engedi, mert beleér a lengővillába :d
:D
Simson MBX:)
Motort gyárilag is kilehet emelni?