Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A benyát elégeti, de egyúttalmaga is megsemmisül:)

Nem iylesmimotorba való a 6-os gyertya.
Az kb babetta szint.
Az előbb kerültem egyet én is, most meg bontottam egy 7.2es argust...
akkor a 9-est megpróbálom!:D
Az nem jó nem égeti el rendesen a benyát...
fúúú hát nekem az előző tulaj 6-ost rakott bele ami még most is benne van és az feketére égett nem szép őzbarnára:/
NGK BR9ES vagy tehetsz bele 10-est is, csak gyengébbet ne.
Szép őz barnára kiég.
Ti pontosan milyen típusú és hőértékű gyertyát használtok, amivel tökéletes lesz a gyertya színe?
Sziasztok!
Eladó mbx-et keresek! Lehetőleg Nógrád és Pest megyében!
Emailem: budai.boldi@gmail.com
Nincs valakinek elfekvőbeb egy MBX főfékhenger, karral együtt? Egyelőre csak az ára érdekelne.
MB re nincs valakinek kilométer meghajtása?
Bocsi akkor elnéztem!:$
Olvasd vissza! Azt írta MB-be és MBX-be is 8 deci kell.
kérdeztem a váltóolaj hogy mennyi kell és utána valaki kérdezte, hogy a teleszkópba mennyi kell és te írtad hogy abba is 8. de lehet csak valamit félre néztem akkor bocsi:$
szerintem jó ha puha , mikor beül a kanyarban tök jó :D
Igen, azt kicsit sokalltam én is. Szerintem 2-2,5 dl elég villánként.
Amúgy is a keménységét az olaj mennyiségével lehet beállítani, én meg azért nem szeretném túl keményre.
A váltóra írtál szerintem is.
én írtam iylet :O

akkor ezer bocsánat ! én úgy emékszem, hogy csak váltóolajhoz írtam az tényleg 8 deci :|
telóra nem emlékszem.
Mb nek a vlillágító/ töltő tekercsén 2 kivezetés van itt melyik gyárilag a töltés az erősebbik vagy a gyengébbik? nekem az erős kilőtte a h4 es izzót 2 perc alatt:D nincs meg az az ellenálás ami kellene így most a gyengébbikre van kötve a világítás így már jó ,nem lövi ki meg jól pirít:d Az aksit is a gyengébikre fogom szerintem kötni persze fesszabályzóval (nem honda-é val)
Van még meló az enyémen is, tegnaphoz 3 hete vettem, volt gányolás rendesen rajta...
Olyan jó állapotba nincs mint a tied:D de igyekszem:D ez előző tulaj külsőre eléggé tropára vágta de motorikusan tökéletes a külsején meg még dolgozok:D csak ugye pénz is kell ahoz:D
Okay azt meglessük...
Rakok!:D Hétvégén úgy is megfürdetem aztán csinálok egy párat!:D
Rakhatnál fel pár képet a vasról.
Oké köszi az infót, keddre lesz meg a szimering készletem...
Múltkor valakinek azt írta Uzsi hogy 8 deci kell!:D akkor gondolom 4-4 deci száranként:D