Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azért mert ezt ingyen kaptam a szomszédtól felbontatlanul:D
Akkor villánként 4dl olaj? Nem sok az?
Tedd bele nyugodtan, de kapsz kétüteműbe valót is ennyiért.
Ha ragaszkodsz a 4T-hez akkor ennyi és kész.
http://www.olaj24.hu/T/castrol... akkor ezt beletehetem bátran? igaz ez motorolaj de ott írja hogy váltónak és kuplungnak is jó védelmet ad!
8 deci!
Szeva!

Nem tudod véletlen az elsőtelóba mennyi olaj kell?
így igaz 10 w 40 legyen benne és ez a lényeg :D
Szerintem mindegy, hogy 4T vagy 2T, csak váltóolaj legyen.
hátra gyári érték úgy tudom 36 vagy 38
2t olajat raktál váltóba?
Repsol 2T 10w40 est vettem. Nem 4T-t.
neked is 4t motorolaj van benne?
Én repsolt vettem mindenhova de jó az a márka is...
Castrol, 4t 10w40-es motorolaj akkor jó lesz az mbx 80 váltójába?:D
Én azt nem tom miet adtak semmi nem volt a csomagolására írva csak a forgalmazó, de nem probléma mert így is jó megy
Ha valami kis fojtott robiét tetted rá akkor simán.
Pl a honda dio gyújtásából létezik külsőre teljesen azonos, de fordulatszámhatárolt cdi is.
Az miért van hogy a hondám mb 8 8ezres fordulatnál nem pörög többet semelyik fokozatban?A cd i új elképzelhető hogy van benne vmi leszabályzás?Mert olyan mint ha leszabályozna.Előszőr csak 7500 volt a vége de másik gyertyával már 8 ig pörög.
De ez nem is baj szerintem mert ha raknák rá kisebb lánckereket hátra akkor gyorsabban menne mert 4. és 5. is ugyan annyit forog.Hátul most 42 es van:S elől 15
köszi a választ!
Szerintem igen egyik ismerősöm is így járt egy darabig baja nem lesz,max több olaj fogy.
de ha maximum 1:40-esre keveri be akkor maradhat nem? mert ha a benzinbe keverném akkor is folyamatosan 1:40-et kap alapjáraton is meg mindenhogy...
Fékmunkahengered nincs véletlen?
Ideiglesen szerintem jó de nézd meg mennyi olajat fogyaszt a tartályból
Akkor azt mondod ha kiakasztom úgy teljesen akkor az úgy jó?
Helo!
Eladók a képeken a látható alkatrészek. A henger kivételével az apróságok együttesen 7 ezer forint (csak egyben eladó). A henger külön is eladó, az 5ezer forint.