Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj, ha jó a külseje az a leg egyszerűbb.
Mennyit kérsz érte? Képet tudnál feltenni róla?
Van valakinek mb re kilométer meghajtása ami a keréknél van? Nekem csak a háza van meg.
Nekem van egy mb re való.
Keresek első fékmunkahengert. Van valakinek eladó?
MBre hol tudok venni km és fordulatszám spirált?
Az tökéletes! Nekem is az volt benne és azzal ment a legszebben!
Üdv Emzoli
Értelek majd meg beleztetem a sajátomat . Ha kellesz valami akkor majd kereslek
Végülis ezt vettem bele: Repsol 2T Scooter
Akkutakaró műanyag fedél van valakinek eladó?
tökéletes :D
Repsol 2T Sintetico olaj az jó a Hondába ugye?
Ja olvasgattam róla én is, nem csodálom szép nagydarab a moci.
Mondjuk én sem v.ok kis darab 191 cm magas és 112kg.
Terhelem a Hondát rendesen.
Van egy puklungobdenem, de nem nagyon csinos a bele, viszont a háza az jó, lehet bele belet csináltatni.
HA veszel valami xart tőlem odaadom grátisz.

VAn pl ülésem, hátsókerekem, fejidomom, ekeidomom, döglött blokkom, ehngerem fejem ekeidom, váz satöbbi.
eleje nincs, karbi sincs.
cép, csak akkor amint egy négyzázas.
Ne csodálkozz, hogy nem megy jobban ekkora felépítménynel meg súllyal.
Ma motoroztam egy Yamaha TZR 50 el és nem megy jobban mint az öreg Honda csak lestem. Pedig vagy 40 kg-al nehezebb is vagyok mint a barátom fia. De szép nagyon az a motor tettem fel róla képet.
Egyébként eladó...
Üdv Emzoli
Érdeklődnék hogy kuplung bovdened esetleg lenne e? Persze ami jó állapotu nem szálszakadt
Ha van gyújtószikra akkor az ék tuti nincs elnyíródva, máshol kell keresned a hibát.
igen a hc az 80
Üdv van 1 ilyen motorom egyszer csak megált és onantól nem indul szikra van benzint kap(tirisztorja nem gyári hanem valami más motoré de eddig működött vele) lehetséges h elnyirhatta az éket a lendkerék vagy mi lehet egyszerülen nem indul be
Sajnálom, de nem akartam mégsem sufni tuningot.
Így is már nagyjából a házi gányolásokat sikerült kijavítanom a motoron. Pedig áll. hozzáértő szakember kezei között volt a motorom! ( előző tulaj )
pl.: az első lámpában a H4-es izzó saruira csak rá voltak tekerve a vezetékek és szigetelőszalaggal volt betekerve. nem volt stekker. Na ez ám a szakember kérem... Vettem hellát.
No légszűrőbetét stb......
Most már összeállt, egész jó kis vas lett belőle.
A Hco1 el kezdődő az 80 as? A blokk az az mert most lett felújítva csak kíváncsi vagyok rá.
Ott a pont!
Na ezért nem utánvétezek