Ma motoroztam egy Yamaha TZR 50 el és nem megy jobban mint az öreg Honda csak lestem. Pedig vagy 40 kg-al nehezebb is vagyok mint a barátom fia. De szép nagyon az a motor tettem fel róla képet.
Egyébként eladó...
Üdv van 1 ilyen motorom egyszer csak megált és onantól nem indul szikra van benzint kap(tirisztorja nem gyári hanem valami más motoré de eddig működött vele) lehetséges h elnyirhatta az éket a lendkerék vagy mi lehet egyszerülen nem indul be
Sajnálom, de nem akartam mégsem sufni tuningot.
Így is már nagyjából a házi gányolásokat sikerült kijavítanom a motoron. Pedig áll. hozzáértő szakember kezei között volt a motorom! ( előző tulaj )
pl.: az első lámpában a H4-es izzó saruira csak rá voltak tekerve a vezetékek és szigetelőszalaggal volt betekerve. nem volt stekker. Na ez ám a szakember kérem... Vettem hellát.
No légszűrőbetét stb......
Most már összeállt, egész jó kis vas lett belőle.
Értelek majd meg beleztetem a sajátomat . Ha kellesz valami akkor majd kereslek
Mondjuk én sem v.ok kis darab 191 cm magas és 112kg.
Terhelem a Hondát rendesen.
HA veszel valami xart tőlem odaadom grátisz.
VAn pl ülésem, hátsókerekem, fejidomom, ekeidomom, döglött blokkom, ehngerem fejem ekeidom, váz satöbbi.
eleje nincs, karbi sincs.
Ne csodálkozz, hogy nem megy jobban ekkora felépítménynel meg súllyal.
Egyébként eladó...
Érdeklődnék hogy kuplung bovdened esetleg lenne e? Persze ami jó állapotu nem szálszakadt
Így is már nagyjából a házi gányolásokat sikerült kijavítanom a motoron. Pedig áll. hozzáértő szakember kezei között volt a motorom! ( előző tulaj )
pl.: az első lámpában a H4-es izzó saruira csak rá voltak tekerve a vezetékek és szigetelőszalaggal volt betekerve. nem volt stekker. Na ez ám a szakember kérem... Vettem hellát.
No légszűrőbetét stb......
Most már összeállt, egész jó kis vas lett belőle.