Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali, Érdekelne a két kerék! Mit kérsz értük ? gumival
egy két kép ami eladó de ha nincs a képen azért kérdezzetek rá hátha van!
Oké. Menyi az ára?
Szia!
Fékcső van, légszűrőház van, külön szűrő nincs nekem is csak egy szivacs van benne.
Üdv emberek! Vállalok lendkerék lehúzók gyártását! MB - MBX - NSR - MT - MTX hez! 1500 Ft/ db
MB-50-hez légszüröd és fékcsőved van?
sziasztok honda MBX 50 és Mb 50 alkatrészek eladók holnap teszek fel képeket.
Hello
Képet tudnál küldeni a hengerről és mennyi lenne az ára?
MSN?
Hello, okés semmi baj
Majd azt dum meg hogy hogyan tudom neked elküldeni? utánvét?(ami drága) vagy ajánlottként feladom és elutalod nekem.
Persze,. érdekel. A váz most lett 1-szer lefestve.
Bocs volt egy kis bogrács party és még nem vagyok 100-as.
Szia.Mi az ára?
hello, az első lábtartó pár van meg nekem is, egy ezres ha érdekel
Üdv
Szia. Nekem az első lábtartó kellene mert kissé megvan gyürve.
szia, nekem van egy pár lábtartóm ha érdekel irj az emailemre, adatlapon ott van.
Üdv
Rendben kitöltöm
Értem képet tudnál küldeni róla ? És mennyire tartod?
Ha kitöltenéd az adatlapod, bizalomgerjesztőbb és egyszerűbb lenne, különös tekintettel a mail címre.
CSeréltem az egyik kiputőcsavart, mert tavaly beletört tőben.
Egyéb tekintetben tökéletes.
(8,8as csavar került az eredeti puding helyére)

Csare nem érdekel, fej is van.
Hello
Hengered nincs véletlenül ha igen küldj képet és álapot leirást köszi. Egyébként van blokk alkatrészem ha cserébe esetleg érdekel
Hello Sziasztok
Most regisztráltam az oldalra és máris segitséget kérnék szükségem lenne egy mbx 80-as hengerre ármegjelöléssel . Jó álapotu érdekelne ami még nincs agyonra furva . Előre is köszönöm a segitségeteket. Várom az ajánlatokat
Erre kár elcseszni egy eredeti honda alkatrészt.
együtt 3 ezer az akufedéllel a légszüröház és kisteleki vagyok
Az ami a membrán és a karbi között van.. nem tudom hogy néz ki, kép kellene hogy lássam. Amúgy egy simson hengerről van szó, mb80membrános, tőled vett kerettel és egy dellorto phbh 24es karbit szeretnék felrögzíteni normálisan. De emailben lehet jobb lenne :)