Sziasztok!
Kis segítség kellene..
MBX 80-om van hidegen nehezen indul ( néha csak tolásra)
és amikor végre beindul egy jó 30 mp-ig nagy fordulaton megy szívató nélkül is.
Melegen jól is indul, meg egyébként jól is megy.
A gyíertya kicsit olajos, ha kiveszem, de már nem merek több olajat elvenni tőle, így is alig füstöl már.
Mi lehet a baj?
Sziasztok!
Keresek Honda MB 8-ra (Gondolom MT/MBX/MTX80-ra ugyanaz való) 18-as (?) Keihin karburátort, ha tudtok reális árban, érdekelne.
Ugyanitt MB-re keresek légszűrőházat, nem összebarmolt első fényszórót, és középstandert.
Cserébe is tudok ezt-azt felajánlani, tankot, vázat, kerekeket, meg még pár cuccot, ami nem jut eszembe. :)
Üdv!
Sziasztok! Nekem Honda MBX első teleszkópok kellenének! Csak hibátlan állapotú érdekel! Simsonba szeretném beépíteni, úgy tudom átalakítás nélkül kicserélhető. Üdv!
Igazából fogalmam nincs mert nem lett mész szétszedve a moci csak sejtés van hogy ez lesz a baja. Biztosat kb 2hét múlva tudnék mondani! Ha addig valakinek kéne nyugodtan eladhatod! Köszönöm szépen a segítséget!
Motomacs
sziassztok mbx esek! Kérdezősködni szeretnék, hogy nektek a 80 as hondák, hogy muzsikálnak menetteljesítmény terén?
Gondolok itt a végsebességre meg ilyesfajta dolgokra. Nekem egy ns-1 75 van. Most lett "felújítva"(dugó gyűrű fúrás)
De az én motorom egy hónapja volt megfuratva, olyan kompressziója van mint a fene. De már furatás előtt is ez volt a probléma. Jobb lett persze, de még mindig nem harap eléggé. Kizárásos alapon a karburátor a bűnös, csak nem tudom a fúvóka méreteit.
hello! nekem is ez volt a motorommal!
és ezt azért csinálta mert nem volt benne kompresszió!
megfurattam, kapott új dugót és azóta pörög is és van alapjárat!
Heló Mindenkinek!
Nem tudja valaki véletlenül hogy az MBX 80 ashoz a karbinak mik a gyári fúvóka méretei? És a keverék dúsító csavar gyári állása? Csak mert elvileg minden jó a karbimon de mégsincs rendes alapjárat, ráadásul nem is pörög úgy mint kéne. (HM 183-as 18mm-es)
Sziasztok árdeklődnék, először is mennyi olajat kell önteni a teleszkópokba, másodszor kellene fejidom, sérülésmentes, a szine mindegy!
Köszönöm előre is!
Kis segítség kellene..
MBX 80-om van hidegen nehezen indul ( néha csak tolásra)
és amikor végre beindul egy jó 30 mp-ig nagy fordulaton megy szívató nélkül is.
Melegen jól is indul, meg egyébként jól is megy.
A gyíertya kicsit olajos, ha kiveszem, de már nem merek több olajat elvenni tőle, így is alig füstöl már.
Mi lehet a baj?
Keresek Honda MB 8-ra (Gondolom MT/MBX/MTX80-ra ugyanaz való) 18-as (?) Keihin karburátort, ha tudtok reális árban, érdekelne.
Ugyanitt MB-re keresek légszűrőházat, nem összebarmolt első fényszórót, és középstandert.
Cserébe is tudok ezt-azt felajánlani, tankot, vázat, kerekeket, meg még pár cuccot, ami nem jut eszembe. :)
Üdv!
(elsőteló, és berugó nincs)
buzerpipa@freemail.hu
Esetleg van jó állapotú berúgókarod?
Ha van, légyszi írj!
Motomacs
üdv.:WP
Van esetleg jó állapotú berugó tengelyed? Max 4ezer ft-ot tudnék rászánni! Köszi
üdv:WP
Gondolok itt a végsebességre meg ilyesfajta dolgokra. Nekem egy ns-1 75 van. Most lett "felújítva"(dugó gyűrű fúrás)
Valaki nem tud mb-5höz kapcsolási rajzot?
Mert van egy kis vezetékelési problémám:S
előre is köszi!
Fejidomom nincs. A műszerfal meg van, a külseje nem valami szép de rendesen működik. Képet majd a hétvége folyamán rakok fel.
Üdv.
Engem érdekelne a fejidom, ha megvan még, esetleg km óra egyben!
és ezt azért csinálta mert nem volt benne kompresszió!
megfurattam, kapott új dugót és azóta pörög is és van alapjárat!
Nem tudja valaki véletlenül hogy az MBX 80 ashoz a karbinak mik a gyári fúvóka méretei? És a keverék dúsító csavar gyári állása? Csak mert elvileg minden jó a karbimon de mégsincs rendes alapjárat, ráadásul nem is pörög úgy mint kéne. (HM 183-as 18mm-es)
Köszönöm előre is!
4