Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bovden és a lábtartó ennyi
sztenderrugóm nincs
akkor ebbe benne van a kuplung bovden, lábtartók és a sztende rugó is?! ha igen ok!
4ezer+posta a kettö ha jó neked és holnap fel is adom. ok?
helló robi 0916! azt szeretném megtudni hogy mikor várható a csomag csak hogy otthon legyen valaki ha jön meg ha még nem adtad fel mikor ezt olvasod akkor érdekelne van -e lábtartód ha igen az is kellene! köszi!
Hello! Kuplung kar, kuplung bovden és berúgó tengely (berúgó kar) kellene, ha van.
Bocs,de aszt már eladtam,már csak a tank van meg.
hello tanksapka eladó külön? és ha igen mennyibe kerülne?
nincs világítás,helyzetjelző világítás a kis kar melette refi kapcsoló
a képen látható hasidom és tartókonzol eladó
Ár.:megeggyezés szerint
Szevasztok van egy két aprobb lomom honda mbx 80 hoz,pld: komplet gyujtás,.hátsolámpa,tank,ülés.víz és olalytartály, stender láncvédő,hűtőrác,kuplungkar és még egy két lom. Ha kell valami irj bátran.
mennyi lenne komplettan, s mennyi csak a háromállású kapcsoló.
Egyébként mire való az a háromállású kapcsoló? (H P . jelölés van rajta-jobb felső kapcsoló)
Helo!
Van kormánykapcsolóm. Az a része is kell amivel a kormányra tudod fogatni vagy elég maga a kapcsoló a vezetékekkel?
Pár eladó cucc, ha valakit érdekel
A szivacsot nem tartja semmi?
az csak egy sima szivacs lap
Légszűrőházam van, csak maga a légszűrő nincs meg.
Nekem az kellene.
a gyári nagy indexek sérülésmentesek 2000+posta
kuplungbovden elkelt légszüröházam van 3500+posta
oké
a kuplungomról van fent kép és légszűrőházam is vam
nem a hozzászóláshoz irtam most kétszer lesz beirva nah mindegy a lényeg küldheted a cuccot cimem előző hozzászólásba ezalatt!
hali a cimem 8060, Mór Vásártér utca 35. Név. Ifj. Sándor József előre is köszi akkor küldheted!
Győr citybike 1500 a kuplungkar meg a fékkar is annyi, gyári, új.
Van pár cuccuk mbx 80hoz.. pl tömítéskészlet, gázbovden javító szett stb stb.:) én ott vásárolok.. postán elküldik.