Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Nincs valakinek kormánya , és tanksapkája kulccsal vagy anélkül?
Mailom: csikes77@gmail.com
Üdv.: csikes
Nagyon köszönöm, már rendelem is
egy két kép még
pinkmotors.hu ez a bolt tatabányán van de neten is rendelhetsz itt van szimering!
Ha esetleg . első indexbúrát tudsz szerezni azt is megköszönönném.Nem tudom háhyféle változat van engem a képen látható érdekel.
Az első indexé.
Ja és KÖSZÖNÖM!
Szia!
Csapágyat már találtam, ahogy látom gyárilag sincs háza csak a golyók, teleszkópszimering kellene, 2 db, ha jól láttam nincs más cserélnivaló benne.
a szimering száma BR1716E
Ha leírod mi kell, elküldöm.
Egy kis probléma adódott, körbenéztem itt Érden és nincs se szimering se csapágy, tudna nekem valaki segíteni honnan lehetne beszerezni?
Akár neten keresztül is.
köszi
Sziasztok!
Érdeklődnék: első teleszkóp szimeringet cserélek, ha minden igaz a szimeringszám megvan BR1716E, viszont nem tudom milyen csapágy ( a csapágyakakból csak a golyók maradtak meg a ház elkopott)
és olaj kell bele na és persze azt sem hogy mennyi, mármint az olajból.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Hali!
Akinek van komplett mbx 125 blokkja müködöképes állapotban az irjon
üdv
helo szerdára ér oda a csomagod bocs hogy eddig huztam a dolgot de sajnos nem volt még lehetöségem elmenni a postára
Hello!
Velem beszéltél szerintem de már nincs meg a karbi.
Nem tudom hogy melyikőtökkel beszéltem ez a baj azt tudom hogy csorvási lakos
Hello!
Bocsi hogy nem írtam idáig csak nincs otthon netem.
A komplett kapcsolót odaadom 4ezerért kábelekkel mindennel együtt.
A háromállású az az hogy nincs lámpa, park illetve fényszóró.
Itt a telszámom mert nem tudom mikor leszek netközelben újra:06309397596 ha megcsörgetsz feltudlak hívni.

Üdv.
Használd a ,,válasz" erre gombot mert így nemtudni, hogy kinek írtad.
Helósztok , beszéltem itt eggy sráccal egy karbiról 5 ezerért kérlek írjál már ide és akkor mehetne a biznisz
Köszi, de egy új karbira nemigen van most pénzem :(
Vmi jó bontót bp és környékén nem tudtok esetleg?
Egy kis reszeléssel rá lehet mahinálni az amal 19-20 as karbikat. Jobban megéri mint a gyárilya ami folyton eltörik.
Sziasztok!

Bármilyen hulladék karbiból lenne szükségem a szivató-rendszerre, miután sikerült beletörnöm :-(
Tudna vki segíteni?
Köszi előre is!
Valakinek nincs eladó kuplung kar, kuplung bovden és berúgó tengely (berúgó kar)? Ha van, légyszi írjon! Előre is kösz!
ok jó lesz így is küldheted!
Sajnos egyik sincs
sajnos egyik sincs
Hello! Kuplung kar, kuplung bovden és berúgó tengely (berúgó kar) kellene nekem, ha lenne neked. Ha van légyszi írj.