Nekem annyira nem baj,mint amennyire nem érdekel
,,A vaterán van 1 zsák CRM lom,,valaki szétborított egyet" --Mi ezzel a gond? Nem ez történt? Ez olyan mint a szleng Ha leakartam volna Fosozni a portékádat akkor úgy fogalmazok De most nem megyek itt bele a Helyek és kifejezések témába
Eladó motoralkatrészek, ezek vannak feltöltve a vaterámra, de ennél - a csillaggal jelölt motorhoz - több alkatrészem van.... (Kattints az adott motor linkjére és megkapod a linket az alkatrészekkel, leszűkítve az adott típusra.)
Posta előre utalás vagy befizetés esetén esetén, csomagra 20kg-ig 1150Ft, ajánlott levélre, kis méretig és fél kg-ig 650Ft. Utánvétesen 1750Ft 30kg-ig.
Van valakinek eladó CRM 125 (98)gyújtás alaplapja, és elektronikája?
Esetleg melyik Honda tipusával helyettesíthetőek ezek az alkatrészek. Úgy gondolom az NSR valamelyik évjáratával megegyezik az adott alkatrész.
Nekem annyira nem baj,mint amennyire nem érdekel
,,A vaterán van 1 zsák CRM lom,,valaki szétborított egyet" --Mi ezzel a gond? Nem ez történt? Ez olyan mint a szleng Ha leakartam volna Fosozni a portékádat akkor úgy fogalmazok De most nem megyek itt bele a Helyek és kifejezések témába
,,A vaterán van 1 zsák CRM lom,,valaki szétborított egyet"
Ja te vagy a rontó-bontós másik névvel Mit vettél 'ennyire zokon?
Eladó motoralkatrészek, ezek vannak feltöltve a vaterámra, de ennél - a csillaggal jelölt motorhoz - több alkatrészem van.... (Kattints az adott motor linkjére és megkapod a linket az alkatrészekkel, leszűkítve az adott típusra.)
- Aprilia Pegaso 125
- Aprilia RX 50 (AM6)
- Aprilia Tuareg 50 (RV3-4)
- Honda CRM 125
- Honda HM CRE 50 (AM6)
- Honda MBX MTX 50 80
- Honda MTX 125 (olasz és japán)
- Honda NSR 125 (kör és kockalámpás)
Posta előre utalás vagy befizetés esetén esetén, csomagra 20kg-ig 1150Ft, ajánlott levélre, kis méretig és fél kg-ig 650Ft. Utánvétesen 1750Ft 30kg-ig.
Érdeklődni:
- email: honda4022@gmail.com
- tel.: 0630-7255588
8-ba oda tudom adni az állórészt. Ha érdekel írhatsz itt is, de jobban szeretem emailben: honda4022@gmail.com
Üdv
Van valakinek eladó CRM 125 (98)gyújtás alaplapja, és elektronikája?
Esetleg melyik Honda tipusával helyettesíthetőek ezek az alkatrészek. Úgy gondolom az NSR valamelyik évjáratával megegyezik az adott alkatrész.
jó állapotú karbit keresek,2db kellene.ha valakinek van eladó normális áron kérem jelezze.PHBH 28
Keresek Honda CRM80-ra farokidomot. Nem tud valaki, vagy hogy honnan lehetne?