Sziasztok akinek sikerült tartósan felújítani CRM250-es főtengelyt, legyen olyan szíves adja meg a telszámát, vagy mail-jét, fontos lenne. Szeretnék ilyen motort venni, de addig amíg nem találom meg a főtengely alkatrész beszerzésének kulcsát, sajnos nem merek belevágni. Előre is köszönöm: vilikeke@citromail.hu
Tegyél rá 181-es malossit 460.- EUR ért dobálják, tokkal vonóval
De legalább még kapható, nem úgy mint a polini
A 190-es athena olcsóbb, de felejtős, nincs rajt rc szelep.
Arrow rendszerre múltkor kértem árajánlatot. Elég húzós, gondolkodom rajt.
Ha 125-ős crm-re rakok arrow vég dobot az dob rajta valamit? És ha veszek még hozzá pollini szénszálas membránt az jelent valamit vagy csak annyi h pollini lesz benne és akkor az menő?
Sajnos, anyagi okok miatt meg kell válnom a Bébikémtől!
Az ár villám ár :200 000Ft
A szívem szakad meg, hogy ennyiért kínálom, de sajna nincs időm megvárni a motorvásárlási szezont!
Mivel nem terveztem eladást a közeljövőben szinte minden fel van rajta újítva! Szívesen részletezem, ha valakit érdekel a motor!
Heló!
Van egy Honda NSR 75-öm 95ös évjáratú.
olyan baj van vele h úgy tűnik h sebeségeket beveszi de nem akar menni de kuplungra nem igazán reagál, de bár ha kuplung lenne a szar ha berakom 1esbe ugrani kéne neki..De ezt nem csak egyesbe hanem minden fokozatba csinálja.. ha nincs rajta a lánc és úgy rakom egyesbe a fogaskerék úgy forg h nem tudom lefogni de ha kuplungot behúzom akkor is megy de ha lánc rajta van akk meg már akkora erő nincs bene h a kereket is forgasa.. de beindulni beindul meg szépen jár... Ha valaki tudja vagy lenne tippe örülnék ha írna..:)
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ha érdekel ezen a számon elérsz:
0630/824-6949
Tudna valaki információt adni arról, hogy mik a 125-ös CRM ('96 DellOrto PHBH 28mm) kaburátor gyári fúvóka és schubertű méretei?
Köszönöm!
De legalább még kapható, nem úgy mint a polini
A 190-es athena olcsóbb, de felejtős, nincs rajt rc szelep.
Arrow rendszerre múltkor kértem árajánlatot. Elég húzós, gondolkodom rajt.
vagy egy 450es blokk
arrow dob a membránnal biztosan érezhető lesz, nekem is volt mind a kettő
Sziasztok Motoros Társak!
Sajnos, anyagi okok miatt meg kell válnom a Bébikémtől!
Az ár villám ár :200 000Ft
A szívem szakad meg, hogy ennyiért kínálom, de sajna nincs időm megvárni a motorvásárlási szezont!
Mivel nem terveztem eladást a közeljövőben szinte minden fel van rajta újítva! Szívesen részletezem, ha valakit érdekel a motor!
Itt érdeklődjetek : oroszipeti@hotmail.com
motormatricák topic, george csinál neked
287k ért vitték el végül
Van egy Honda NSR 75-öm 95ös évjáratú.
olyan baj van vele h úgy tűnik h sebeségeket beveszi de nem akar menni de kuplungra nem igazán reagál, de bár ha kuplung lenne a szar ha berakom 1esbe ugrani kéne neki..De ezt nem csak egyesbe hanem minden fokozatba csinálja.. ha nincs rajta a lánc és úgy rakom egyesbe a fogaskerék úgy forg h nem tudom lefogni de ha kuplungot behúzom akkor is megy de ha lánc rajta van akk meg már akkora erő nincs bene h a kereket is forgasa.. de beindulni beindul meg szépen jár... Ha valaki tudja vagy lenne tippe örülnék ha írna..:)