Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg kuplungkar kéne olcson crm 125. Vagy valami árat léci irjatok h menyibe kerűl kb.
Kellene nekem egy kuplungkar meg egy fékkar mocim crm 250 olcsón
Itt egy kis elfoglaltság télvíz idejére építs SuperMoto-t
http://www.kepesmotor.hu/felni...
ha érdekel ezen a számon elérsz:
0630/824-6949
lehet egy crm 44pacis?
Sziasztok!

Tudna valaki információt adni arról, hogy mik a 125-ös CRM ('96 DellOrto PHBH 28mm) kaburátor gyári fúvóka és schubertű méretei?

Köszönöm!
néhány crm idom elado valamint 250esre gyári müszfal,hátsolámpatarto,indexek stb csak telefonon 06703859600
Esetleg nem tudja valaki dickey elérhetőségét? Úgy olvastam ő foglalkozott ezzel.
Sziasztok akinek sikerült tartósan felújítani CRM250-es főtengelyt, legyen olyan szíves adja meg a telszámát, vagy mail-jét, fontos lenne. Szeretnék ilyen motort venni, de addig amíg nem találom meg a főtengely alkatrész beszerzésének kulcsát, sajnos nem merek belevágni. Előre is köszönöm: vilikeke@citromail.hu
Tegyél rá 181-es malossit 460.- EUR ért dobálják, tokkal vonóval
De legalább még kapható, nem úgy mint a polini
A 190-es athena olcsóbb, de felejtős, nincs rajt rc szelep.
Arrow rendszerre múltkor kértem árajánlatot. Elég húzós, gondolkodom rajt.
160 polini, bár ezt már itt kibeszéltük de szerintem nagyon de sokkal jobb mint a gyári vagy egy arrow rezó vagy mindkettő
vagy egy 450es blokk
LaciCRM még mijen őtleteid vannak h kicsit bőszméb legyen a cirmi?
két pöcköt levágod, ráfúrod és jó

arrow dob a membránnal biztosan érezhető lesz, nekem is volt mind a kettő
És ezt el is felejtetem. Ez a sárvédő jó a crm-re http://motorwebaruhaz.hu/catal... ?
Ha 125-ős crm-re rakok arrow vég dobot az dob rajta valamit? És ha veszek még hozzá pollini szénszálas membránt az jelent valamit vagy csak annyi h pollini lesz benne és akkor az menő?
!ELADÓ!
Sziasztok Motoros Társak!

Sajnos, anyagi okok miatt meg kell válnom a Bébikémtől!

Az ár villám ár :200 000Ft

A szívem szakad meg, hogy ennyiért kínálom, de sajna nincs időm megvárni a motorvásárlási szezont!
Mivel nem terveztem eladást a közeljövőben szinte minden fel van rajta újítva! Szívesen részletezem, ha valakit érdekel a motor!

Itt érdeklődjetek : oroszipeti@hotmail.com
Köszi!
nincs.

motormatricák topic, george csinál neked
Sziasztok! Nekem egy 125ös CRM-em van és matricaszett kellene rá.... Nincs esetleg valakinek, aki eladná? Válaszotokat előlre is köszönöm!
Jól nézett ki az biztos. Én most rendelem az alkatrészeket az enyémhez, az sem lesz egy átlagos cirmos
nem volt egy átlagos CRM
Iszonyat szerencséd volt!
köszi Melmet!

287k ért vitték el végül
Heló!
Van egy Honda NSR 75-öm 95ös évjáratú.
olyan baj van vele h úgy tűnik h sebeségeket beveszi de nem akar menni de kuplungra nem igazán reagál, de bár ha kuplung lenne a szar ha berakom 1esbe ugrani kéne neki..De ezt nem csak egyesbe hanem minden fokozatba csinálja.. ha nincs rajta a lánc és úgy rakom egyesbe a fogaskerék úgy forg h nem tudom lefogni de ha kuplungot behúzom akkor is megy de ha lánc rajta van akk meg már akkora erő nincs bene h a kereket is forgasa.. de beindulni beindul meg szépen jár... Ha valaki tudja vagy lenne tippe örülnék ha írna..:)
300 ért megvették ?
LaciCRM, te most mivel tolod? Kicsit lemaradtam