Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ilyen olajat használok, a bolti ára 3400ft de zsámbékon van egy olajbolt ahol ha többet veszel 2400ft-ért adja...
egész jó alkatrészek vannak olcsón...

http://www.krosszmotorok.hu/
máma találtam egy egész szép nagy dombot, lefelé lementem vagy 5,6 szor is de fölfele volt gond,egy kibaszott ágba akadtam meg,alig bírtam kiszedni a fák közül a gép,egyedül voltam.m eg is izzadtam rendesen,aztán a másik próbálkozás nem volt,majd legközelebb,és kamerával a felvétel fel teszem.
jaja hosszu vót.
látom rendesen számoltad a napokat
ajjaj, lesz az még jobb. én is 180 napig vártam hogy elkészüljön a vas. de eljött az idő és csak ez számít. könyörtelen köcsög időszak volt ez de tulvagyok egy részén .. talán ...
Nah helyes így kell ezt én meg már alig megyek,nincs fedezet.
készen van csikánó multhéten már egy 140 km-es túrát be is iktattam van a fotógalériáim között is róla egy galöri

örülök most mint buuuzzi a farkának
Sajna ez soha,mivel nem tudom papírokra tenni a mocit így nem is lesz belőle semmi, már feltettem a hirdetést de senki nem jelentkezik
CR-t akarnék venni,csak hát senki nem viszi a mocit,útra egy darabig nem lesz moto,most jelentkeztem be jogsira,autóra,szóval az utakon kocsi a földeken meg na meg a kroszpálya.
ennyit a SUPORMOTO-ról,amúgy neked a KTM?h?ugye az a hajtókar vagy mi is volt ott?
Ezaz fiúk

Zserikszon , mikor lesz már a gép supermothó?
hú ien olajat én is használtam, csak még régebbi csomagolásba..

a motor meg ugyanolyan jó mint eddig
csak kevés idő van motorozásra
Hello mindenkinek hogy mennek a mocik senkinek semmi gond?elég csend van erre fele.valami új?én vettem új olajat
ma pont egy éve van nálam a CRM

...remek év volt!
De a tenere csak azt várja hetek óta hogy megjártassam abba mindig tudok életet lehelni, szóval mehettünk volna
különben naná, hogy szóltam volna
nekem valami olyasmit mondtál, hogy nem jó a gépezet
én meg nem mentem mert nem volt kivel
köhmm.... nekem nem kellett volna szólni?
Ma én is mentem egy vad kört,bár már sár nem maradt de élvezetes volt egy adrenalin bomba!
tegnap nagyon jót motoroztam
jó ganés lett a gép, de képet nem csináltam
Én mostanság ezt csináltam a gépen,új üléshuzat a fater munkája
na HALÓ crm-esek , meg vagytok menve endurokerekeket elő oszt jöhetnek a csapatós képek
beteszed mindenhová? ez nem igy működik a fórumokon

".. - Bármiféle bejegyzést a fórumba csak egy helyre, egyszer teszünk be. ... "

NESZE

Üdvözlettel: LaciCRM