máma találtam egy egész szép nagy dombot, lefelé lementem vagy 5,6 szor is de fölfele volt gond,egy kibaszott ágba akadtam meg,alig bírtam kiszedni a fák közül a gép,egyedül voltam.m eg is izzadtam rendesen,aztán a másik próbálkozás nem volt,majd legközelebb,és kamerával a felvétel fel teszem.
ajjaj, lesz az még jobb. én is 180 napig vártam hogy elkészüljön a vas. de eljött az idő és csak ez számít. könyörtelen köcsög időszak volt ez de tulvagyok egy részén .. talán ...
Sajna ez soha,mivel nem tudom papírokra tenni a mocit így nem is lesz belőle semmi, már feltettem a hirdetést de senki nem jelentkezik
CR-t akarnék venni,csak hát senki nem viszi a mocit,útra egy darabig nem lesz moto,most jelentkeztem be jogsira,autóra,szóval az utakon kocsi a földeken meg na meg a kroszpálya.
ennyit a SUPORMOTO-ról,amúgy neked a KTM?h?ugye az a hajtókar vagy mi is volt ott?
http://www.krosszmotorok.hu/
örülök most mint buuuzzi a farkának
CR-t akarnék venni,csak hát senki nem viszi a mocit,útra egy darabig nem lesz moto,most jelentkeztem be jogsira,autóra,szóval az utakon kocsi a földeken meg na meg a kroszpálya.
ennyit a SUPORMOTO-ról,amúgy neked a KTM?h?ugye az a hajtókar vagy mi is volt ott?
Zserikszon , mikor lesz már a gép supermothó?
a motor meg ugyanolyan jó mint eddig
csak kevés idő van motorozásra
...remek év volt!
jó ganés lett a gép, de képet nem csináltam
".. - Bármiféle bejegyzést a fórumba csak egy helyre, egyszer teszünk be. ... "
NESZE
Üdvözlettel: LaciCRM