Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!írtam kommentált hogy nekem is ugyan ez volt a mocimmal,hengerfejes,én is elhoztam nem telt el KB 2 hónap aztán jöttek a gondok,egy gázhúzás egy hűtő víz.szétszedtem 5,ször 6 szor is.aztán eltörött a dugattyúm is aztán vettem másik hengert,azóta egy hónap telt el és még minden OK....
Hali crm-esek!

Hozzátudnátok szólni a témához?

http://www.sportmotor.hu/motor...
125-ös mindene megvan csak darabokban.. dobozokban.. viszont a váz a kerekek azok egyben vannak... amikor szétszedtem mindene ment csak tolásra indult mert eltört a gyűrű és lerendezte a hengert meg a dugót... csak nem volt meg nincs is pénzem megcisnáltatni.. viszont minden papírja megvan szal rendszámos meg stb... adatlapomon ottvan a kép róla
Helló! 125-ös vagy 250-es?
Hali nekem van egy komplett crm-em szét szedve.. rendzsámos meg minden. nem kell valakinek egyben? am a henger az elég gány...
Sziasztok!
Sajnos eladósorba került a motorom Honda CRM75-80-as hengerrel.Másik motor miatt nem igazán van rá időm.A képek tavasziak amik változtak hogy sajnos a bal hátsó idom elrepedt :S,nem a kék kormány van rajta hanem egy Arrow szürke.
1995-ös kiadás A külseje CRM a motorja MTX technika gyárilag!
50 esként volt használva közúti forgalomban,biztosítással mindennel, jó fogyasztással kb 4 liter, a váltó rövid 6 sebességes, minden működik rajta, szép megjelenésű és sok minden jó dolog van rajta.
Ha érdekel és képet is szeretne valaki adatlapomon van MSN címen.
Irányára 200.000Ft de csak ésszel lejjeb.
Sziasztok 1 hónapnyi fúrás faragás után végre kélsz lett a motor,már csak a fejidom hiányzik! Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy az elektronikát elképzelhető,hogy rosszul raktuk össze ugyanis nem érzem,hogy a motor 7000-nél megtáltosodna,folyamatosan gyorsul és nem érzem mikor nyit a power! Az elektromos motor működik mert látom,hogy mozog mégfsem megy a gép rendesen! Valakinek volt már hasonló problémája?! Lehet jövőre teszek bele egy 250-es crm blokkot,akiknek 250-ese van azoktól kérdem a váz ugyanaz mint a 125-ös crm-é?!
én azt hittem hogy a cirmosba is olyan kell mint az nsr-be (BR9EIX)
amit betettél az mgk bp6hs de a crmbe valaki mondta hogy akár 9esig is mehet bele mert az a magasabb hőértékű
igen
ezt a képet te küldted le nekem....
Ezt a képet én csináltam
nah akkor pontosabban ilyen...
de ezt is jó tudni...
Hát az ilyen egy köcsög! Akkor ne is hívd fel a felni miatt.
CR 125 R : BR9EG
CR125 R/2007-TŐL: CR8E
Az NGK katalógus szerint!
jah a kép
hello!hát nem tudom hogy milyen megy a CR-ekbe,de nekem a CRM-be ilyet mutattak,bár még nem került rá sor hogy keljen másik....
köszi annak az illetőnek
szevasztok srácok az 1 ik haveromnak van 1 cr-125-öse az érdekelne minket h milyen gyertyakelbele mert amit beletett az elég(brisk...).Légyszíves segítsetek fontos lenne
Ilyenek miatt nem bíznak az emberek egymásba. . . .
Köcsög! ! !
Van egy link a 3952 számú hsz-ben.
aki azt a hirdetést feladta, róla van szó
még tavasszal elküldtem neki egy tömítést, és úgy volt megbeszélve hogy elutalja az árát, aztán azóta is várom...
e-mail-re nem válaszol, itt a fórumon nem ír vissza, msn-ről meg sztem letiltott, mert folyton offline-nak látom
nem nagy összegről van szó(1600Ft), de a végeredményen nem változtat
ki?
ez a csávó engem faszán átbaszott...
Cső! Itt kérdezd meg a felnit!
http://kepesmotor.hu/motorblok...
Csáá!

vaterán vettem egy új első gumival tökéletes féktárcsákkal és egy rosz hátsó gumival és rosz lánckerékkel 18ezer forintért

szokott lenni képesmotoron a felnik között meg vaterán is..
egyebet nemtudok elmondani, kérem kapcsolja ki