hello!írtam kommentált hogy nekem is ugyan ez volt a mocimmal,hengerfejes,én is elhoztam nem telt el KB 2 hónap aztán jöttek a gondok,egy gázhúzás egy hűtő víz.szétszedtem 5,ször 6 szor is.aztán eltörött a dugattyúm is aztán vettem másik hengert,azóta egy hónap telt el és még minden OK....
125-ös mindene megvan csak darabokban.. dobozokban.. viszont a váz a kerekek azok egyben vannak... amikor szétszedtem mindene ment csak tolásra indult mert eltört a gyűrű és lerendezte a hengert meg a dugót... csak nem volt meg nincs is pénzem megcisnáltatni.. viszont minden papírja megvan szal rendszámos meg stb... adatlapomon ottvan a kép róla
Sziasztok!
Sajnos eladósorba került a motorom Honda CRM75-80-as hengerrel.Másik motor miatt nem igazán van rá időm.A képek tavasziak amik változtak hogy sajnos a bal hátsó idom elrepedt :S,nem a kék kormány van rajta hanem egy Arrow szürke.
1995-ös kiadás A külseje CRM a motorja MTX technika gyárilag!
50 esként volt használva közúti forgalomban,biztosítással mindennel, jó fogyasztással kb 4 liter, a váltó rövid 6 sebességes, minden működik rajta, szép megjelenésű és sok minden jó dolog van rajta.
Ha érdekel és képet is szeretne valaki adatlapomon van MSN címen.
Irányára 200.000Ft de csak ésszel lejjeb.
Sziasztok 1 hónapnyi fúrás faragás után végre kélsz lett a motor,már csak a fejidom hiányzik! Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy az elektronikát elképzelhető,hogy rosszul raktuk össze ugyanis nem érzem,hogy a motor 7000-nél megtáltosodna,folyamatosan gyorsul és nem érzem mikor nyit a power! Az elektromos motor működik mert látom,hogy mozog mégfsem megy a gép rendesen! Valakinek volt már hasonló problémája?! Lehet jövőre teszek bele egy 250-es crm blokkot,akiknek 250-ese van azoktól kérdem a váz ugyanaz mint a 125-ös crm-é?!
hello!hát nem tudom hogy milyen megy a CR-ekbe,de nekem a CRM-be ilyet mutattak,bár még nem került rá sor hogy keljen másik....
köszi annak az illetőnek
szevasztok srácok az 1 ik haveromnak van 1 cr-125-öse az érdekelne minket h milyen gyertyakelbele mert amit beletett az elég(brisk...).Légyszíves segítsetek fontos lenne
Van egy link a 3952 számú hsz-ben.
aki azt a hirdetést feladta, róla van szó
még tavasszal elküldtem neki egy tömítést, és úgy volt megbeszélve hogy elutalja az árát, aztán azóta is várom...
e-mail-re nem válaszol, itt a fórumon nem ír vissza, msn-ről meg sztem letiltott, mert folyton offline-nak látom
nem nagy összegről van szó(1600Ft), de a végeredményen nem változtat
Hozzátudnátok szólni a témához?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sajnos eladósorba került a motorom Honda CRM75-80-as hengerrel.Másik motor miatt nem igazán van rá időm.A képek tavasziak amik változtak hogy sajnos a bal hátsó idom elrepedt :S,nem a kék kormány van rajta hanem egy Arrow szürke.
1995-ös kiadás A külseje CRM a motorja MTX technika gyárilag!
50 esként volt használva közúti forgalomban,biztosítással mindennel, jó fogyasztással kb 4 liter, a váltó rövid 6 sebességes, minden működik rajta, szép megjelenésű és sok minden jó dolog van rajta.
Ha érdekel és képet is szeretne valaki adatlapomon van MSN címen.
Irányára 200.000Ft de csak ésszel lejjeb.
de ezt is jó tudni...
CR125 R/2007-TŐL: CR8E
Az NGK katalógus szerint!
köszi annak az illetőnek
aki azt a hirdetést feladta, róla van szó
még tavasszal elküldtem neki egy tömítést, és úgy volt megbeszélve hogy elutalja az árát, aztán azóta is várom...
e-mail-re nem válaszol, itt a fórumon nem ír vissza, msn-ről meg sztem letiltott, mert folyton offline-nak látom
nem nagy összegről van szó(1600Ft), de a végeredményen nem változtat
http://kepesmotor.hu/motorblok...
vaterán vettem egy új első gumival tökéletes féktárcsákkal és egy rosz hátsó gumival és rosz lánckerékkel 18ezer forintért
szokott lenni képesmotoron a felnik között meg vaterán is..
egyebet nemtudok elmondani, kérem kapcsolja ki