OK.de vannak írva valami szarok leírom iket...
itt vannak-ni
a tetejében van egy F meg egy nyíl,
a belsejében meg:ART
S
2
aztán még ez alatt hogy47X01
meg hogy MADE IN JAPAN
Mivel megdumáltuk telón már írom le mégegyszer .
Ez az a keztyű amit veszek: AlpineStar
vagy feketében vagy kékbe, még nincs eldöntve
meg ha már úgyis rendelek tőlük, nyomok egy ilyet is: FOX body armor
Írtad hogy már hüvelyes a hengered, lehet hogy a mérete is speckó, és ahhoz csináltak valami maszek dugót. Van valami írva a dugó belsejébe? Jól mérted a henger átmérőjét?
az ajánlott bejáratás:
1000 km, max 6ezres fordulat, és persze a power/kétszemélyezés felejtős az első 1000km-en, egy kis plussz olaj nem árt a tankba sem, vagy úgy is jó ha tankba kevered a benzint, ne hagyatkozz az olajpumpára.
aha jolvan akkor az a másik tulaj volt még....
akkor a mérte E?de sztem nincs kikopva mert még valahol látni a fúratási csíkokat vagy mik azok....
mennyit kell ezt járatnom majd?hány ezres fordulatig majd csak?
jolvan holnap megérem,szerencsére nem a hengerbe törött össze hanem,én levettem a hengert mert kifújt a pakolás,és amikor akartam összerakni akkor vettem észre hogy megvan repedve a dugó.
de a wiseco is szett?benne van abba is minden,amúgy azt hittem drágább is lehet de akkor jolvan itt van egy pár kép
Azt meg mérd meg hogy mennyi az átmérője a hengerednek és megmondom hányadik méret. De nézd meg nincs-e meghúzva, ha törött a dugó lehet csinált kárt a hengerben is.
jah én se és mennyiért mennek?
enyém eltört..... kellene egy új
hogyan lehet megállapítani hogy a henger hányadik fúratású?nekem már hüvelyes a henger....
itt vannak-ni
a tetejében van egy F meg egy nyíl,
a belsejében meg:ART
S
2
aztán még ez alatt hogy47X01
meg hogy MADE IN JAPAN
A Fox protektoring 25 dollár? (kb 4800Ft?)
mennyi a posta?
köszi
Ez az a keztyű amit veszek:
AlpineStar
vagy feketében vagy kékbe, még nincs eldöntve
meg ha már úgyis rendelek tőlük, nyomok egy ilyet is: FOX body armor
1000 km, max 6ezres fordulat, és persze a power/kétszemélyezés felejtős az első 1000km-en, egy kis plussz olaj nem árt a tankba sem, vagy úgy is jó ha tankba kevered a benzint, ne hagyatkozz az olajpumpára.
akkor a mérte E?de sztem nincs kikopva mert még valahol látni a fúratási csíkokat vagy mik azok....
mennyit kell ezt járatnom majd?hány ezres fordulatig majd csak?
a méret 56,7mm
de a wiseco is szett?benne van abba is minden,amúgy azt hittem drágább is lehet de akkor jolvan itt van egy pár kép
enyém eltört..... kellene egy új
hogyan lehet megállapítani hogy a henger hányadik fúratású?nekem már hüvelyes a henger....
hol rendeltetek dugószettet?és melyik a legjobb?