Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg kell 6ig szólj légyszi mert utána nyomok rá a buy-it-now gombra.
fasza az első képed, egy endúró így szép ha nyakig sáros
Igen, kb annyi, de a posta sajnos 26 $ Így is magasan megéri, itt a fórumon valaki 25e-ért árulja ezt a fajta inget...
a tetején a nyíl azt jelöli hogy merre kell állnia a hengerben a dugónak, a nyíl mindig a kipuff nyílás fele mutat (Front)
Csinálsz róle egy fényképet inkább? Ha MADE IN JAPAN csak nem lehet valami hoki szar menzakanálból készült dugó
OK.de vannak írva valami szarok leírom iket...
itt vannak-ni
a tetejében van egy F meg egy nyíl,
a belsejében meg:ART
S
2
aztán még ez alatt hogy47X01
meg hogy MADE IN JAPAN
Hali Amerikából rendeled?
A Fox protektoring 25 dollár? (kb 4800Ft?)
mennyi a posta?

köszi
Mivel megdumáltuk telón már írom le mégegyszer .
Ez az a keztyű amit veszek:
AlpineStar
vagy feketében vagy kékbe, még nincs eldöntve
meg ha már úgyis rendelek tőlük, nyomok egy ilyet is: FOX body armor
Írtad hogy már hüvelyes a hengered, lehet hogy a mérete is speckó, és ahhoz csináltak valami maszek dugót. Van valami írva a dugó belsejébe? Jól mérted a henger átmérőjét?
az ajánlott bejáratás:
1000 km, max 6ezres fordulat, és persze a power/kétszemélyezés felejtős az első 1000km-en, egy kis plussz olaj nem árt a tankba sem, vagy úgy is jó ha tankba kevered a benzint, ne hagyatkozz az olajpumpára.
aha jolvan akkor az a másik tulaj volt még....
akkor a mérte E?de sztem nincs kikopva mert még valahol látni a fúratási csíkokat vagy mik azok....
mennyit kell ezt járatnom majd?hány ezres fordulatig majd csak?
kik mentek? merre mentetek?
egy elég fasza motorozásról maradtál le tegnap
Már akartam írni de majdnem elfelejtettem A helytelen bejáratás eredménye, megszorult valamikor és kissé felkenődött a henger oldalára.
Ha jól számolom az egy jól kikopott E méret (utolsó).
az a folt mitől van a dugattyú oldalán?nem tudjátok?
éppen szerencsém volt még jó hogy jók a szemeim
a méret 56,7mm
Basszus ezt időben elcsípted, rövidesen csinált volna egyfajta kárt ha nem veszed észre. A wiseco is szett, benne van minden.
jolvan holnap megérem,szerencsére nem a hengerbe törött össze hanem,én levettem a hengert mert kifújt a pakolás,és amikor akartam összerakni akkor vettem észre hogy megvan repedve a dugó.
de a wiseco is szett?benne van abba is minden,amúgy azt hittem drágább is lehet de akkor jolvan itt van egy pár kép
Azt meg mérd meg hogy mennyi az átmérője a hengerednek és megmondom hányadik méret. De nézd meg nincs-e meghúzva, ha törött a dugó lehet csinált kárt a hengerben is.
a gyári mindennel együtt van vagy 35e, a wiseco 20-22e körül van mindennel együtt(csapszeg, felső görgő, biztosítógyűrűk, kompressziógyűrűk)
jah én se és mennyiért mennek?
enyém eltört..... kellene egy új
hogyan lehet megállapítani hogy a henger hányadik fúratású?nekem már hüvelyes a henger....
Gyári vagy wiseco. Én mást nagyon nem raknék bele.
ez igaz arra vigyázni kell....
hol rendeltetek dugószettet?és melyik a legjobb?