Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A túlfolyásra van az a fehér kis tartály a olajtartály alatt.veszem bele mindig a desztilált vizet az üzletbe és teszek bele fagyállót is....
Ő meg nem is öntött bele mióta megvette.....az pedig már most lessz 2 hete......
milyen tartályt? aztmondtad nincs túlfolyód. a hűtő tetején töltsd fel, tedd rá a kupakot, és kész. a kupaknál nem szabadna eresztenie ha jó a tömítés. és mivel már mondtad hogy "utángyártott" szerintem ott lesz a baj. ne csapvízzel töltsd fel
én a hűtőnél töltöm fel
Nem tudom de akárhányszor megnézem a vizét akkor tiszta teli van,kinyitom a tartályt és onnan hiányzik neki...ott szokta feltölteni
Nem tudom de
hogy a genyóba szoppantaná vissza én ezt nemértettem , de én amikor szerelni kellett feltöltöttem osz cső sosem volt bajom a vizzel..
Akkor neked is mindig kellet feltölteni?és akkor a DT-n hogy hogy vissza szippantja?más szisztém lehet?
nekem nem ment vissza
Neked visszamegy a hűtőbe a viz abból a kis tartályból?
Az nincs eldugulva mert azon is egész végig nyomta ki a gőzt,és amikor már nem birta ott aztán akkor kezdett fent a kupaknál,a beöntőnél
Rajta volt rendesen.sztem is gyenge lessz az a rugó benne pedig most vágtam rá másik gumit,mert a régi elszakadt és venni nem lehet rá,csak ha az egészet veszek,mondták az üzletbe hogy vágjak rá inkább,de az egy darabig tart aztán utána kezd ott fent gőzölni.szerintem a termosztat lessz szar
a túlfolyó csövét is vedd le és ellenőrizd hogy nincs e eldugulva
két lehetőség van:
1. nem raktad rá rendesen. le kell nyomni és úgy csavarni amig bekattan.
2. a sapkán rossz a tömítés vagy nincs
Ott.először elkezt kicsit gőzölni utána meg mint a kávéfőző sípol.....
a hűtősapkánál gőzöl?
Nekem elvan vezetve le a kerékhez és nem a kis tartályra van rá kötve mert onnan se szivta vissza,szóval csurgott ki a tetején,szerintem nincs kilyukadva a hűtőm mert csak akkor csurog ha megyek sokat és gőzöl
rossz esetben a hűtőd is el lehet repedve és akkor onnan szivárog ki. azt nézd meg, hogy amikor gőzölög akkor hol vizes, honnan jön a léé.
én mind a kettőt használtam a gépbe, nem vettem észre változaást, jó az olcsóbb is csak full szintetikus legyen.
Hello Laci szerinted milyen olajat vegyek a benzinbe...?mert van VALVOLINE,meg van CASTROL is,mindkettő szintetikus,de viszont a valvoline 5 euróval kevesebb.....
Hát nemtom. Én a Dt-n nem vettem semmi különöset észre.
Egyszer motoroztunk, megálltunk pihenni és akkor hallottam h fura hangja van. Teljesen üres volt a tartály. Kerestünk 1 közcsapot, azt marékkal öntöttem bele, nem is néztek hülyének
jovan legalább nem unatkozok.
Ha valamit nemtudnék akkor írok...
mára kössz mindent mester
ezabeszéd.
Akkor mink mindenben együt értünk.ami a hátsó kereket illeti én inkább holnap szétkapom mert aztán síííííírhatok,igy is ez a víz is felbaszott,nem kell még több gond,megelőzöm a bajt ha lehet....