milyen tartályt? aztmondtad nincs túlfolyód. a hűtő tetején töltsd fel, tedd rá a kupakot, és kész. a kupaknál nem szabadna eresztenie ha jó a tömítés. és mivel már mondtad hogy "utángyártott" szerintem ott lesz a baj. ne csapvízzel töltsd fel
Rajta volt rendesen.sztem is gyenge lessz az a rugó benne pedig most vágtam rá másik gumit,mert a régi elszakadt és venni nem lehet rá,csak ha az egészet veszek,mondták az üzletbe hogy vágjak rá inkább,de az egy darabig tart aztán utána kezd ott fent gőzölni.szerintem a termosztat lessz szar
Nekem elvan vezetve le a kerékhez és nem a kis tartályra van rá kötve mert onnan se szivta vissza,szóval csurgott ki a tetején,szerintem nincs kilyukadva a hűtőm mert csak akkor csurog ha megyek sokat és gőzöl
Hello Laci szerinted milyen olajat vegyek a benzinbe...?mert van VALVOLINE,meg van CASTROL is,mindkettő szintetikus,de viszont a valvoline 5 euróval kevesebb.....
Hát nemtom. Én a Dt-n nem vettem semmi különöset észre.
Egyszer motoroztunk, megálltunk pihenni és akkor hallottam h fura hangja van. Teljesen üres volt a tartály. Kerestünk 1 közcsapot, azt marékkal öntöttem bele, nem is néztek hülyének
Akkor mink mindenben együt értünk.ami a hátsó kereket illeti én inkább holnap szétkapom mert aztán síííííírhatok,igy is ez a víz is felbaszott,nem kell még több gond,megelőzöm a bajt ha lehet....
1. nem raktad rá rendesen. le kell nyomni és úgy csavarni amig bekattan.
2. a sapkán rossz a tömítés vagy nincs
Egyszer motoroztunk, megálltunk pihenni és akkor hallottam h fura hangja van. Teljesen üres volt a tartály. Kerestünk 1 közcsapot, azt marékkal öntöttem bele, nem is néztek hülyének
mára kössz mindent mester