hali!az szeretném kérdezni hogy a crm-kuplungja csuszik most vettünk bele új lamellákat meg tárcsákat!és mikor elindultam vele akkor csuszott és mikor má kezdett bemelegedni akkor egyre erősebb lett!mentem vele ugy fél órát megáltam 1 percre rá elinditottam és onnantól végig csuszott!10w 40 motul oil volt benne!lécci segitsetek!köszi!
És hogy kell cserélni?nem láttam ott semmi csavart,mint ahogy az autóknál van...?akkor 10 w 30 as,no mind 1 még mert most úgyse fogom cserélni lehet hogy csak nyáron vagy ősszel még én se tudom?de évente elég cserélni nem?
én most tettem bele 10w 30-ast, az finomabb minőség (asszem Casrol) fél liter volt 1000
Mennyi is kell a blokkba? Érdekes, nekem azt csinálja, hogy mikor rajta ülök van alapjárat, de ha sztenderre teszem egyből elmegy
Talán túl sokat tettem bele? Azt hallottam, hogy ha 1 kicsit több van benne az nem gáz (pl 1 dl) ez igaz lehet?
Szerintem az mindegy hogy castrol vagy valami más,ami a blokkon van ,a castrol csak jobb lessz mert mindig finomitják ezeket az olajakat,de nálunk praxon,TOTAL-t használnak és kérdeztem hogy jó fajta-e azt mondták hogy eléggé jók...
nekem a beöntő nyílás mellett volt hogy castrol 10w 40 de már nem emlékszzem pontosan nézd meg. hogy menyi a szám. az viszont tuti hogy az az olajmárka típus megszűnt. de van velevaló
olajzáshoz mikor mit csak full szintetikus legyen nekem az volt a lényeg de legtöbször castrolt
blokkba meg 10 w 40est ami rá is volt irva a blokkra nemtom milyen volt
salixe: olyan akku kel bele mint a gyári volt asszem nekem 4 ah-s volt