Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is ez volt, de a vaslamellákat is ki kell cserélni, vagy nemjól van összerakva.

salixe: olyan akku kel bele mint a gyári volt asszem nekem 4 ah-s volt
üdv!

milyen akksit ajánlotok a CRM hez? sajnos a régi télen megadta magát...

köszi
salixe
hali!az szeretném kérdezni hogy a crm-kuplungja csuszik most vettünk bele új lamellákat meg tárcsákat!és mikor elindultam vele akkor csuszott és mikor má kezdett bemelegedni akkor egyre erősebb lett!mentem vele ugy fél órát megáltam 1 percre rá elinditottam és onnantól végig csuszott!10w 40 motul oil volt benne!lécci segitsetek!köszi!
Jaj a másik felén,én meg a berúgókar környékén kerestem,de csak olyan 10 percet mert hideg volt kint,akkor majd holnap még megnézem.
a váltókar környékén van a csavar oldalról nem alúlrol
És hogy kell cserélni?nem láttam ott semmi csavart,mint ahogy az autóknál van...?akkor 10 w 30 as,no mind 1 még mert most úgyse fogom cserélni lehet hogy csak nyáron vagy ősszel még én se tudom?de évente elég cserélni nem?
7 deci kell bele. nekem majdnem 1.5 liter volt de nem miattam, előző tulaj miatt . aztán nyomta az olajat mindenfele.
én most tettem bele 10w 30-ast, az finomabb minőség (asszem Casrol) fél liter volt 1000

Mennyi is kell a blokkba? Érdekes, nekem azt csinálja, hogy mikor rajta ülök van alapjárat, de ha sztenderre teszem egyből elmegy
Talán túl sokat tettem bele? Azt hallottam, hogy ha 1 kicsit több van benne az nem gáz (pl 1 dl) ez igaz lehet?
Szerintem az mindegy hogy castrol vagy valami más,ami a blokkon van ,a castrol csak jobb lessz mert mindig finomitják ezeket az olajakat,de nálunk praxon,TOTAL-t használnak és kérdeztem hogy jó fajta-e azt mondták hogy eléggé jók...
nekem a beöntő nyílás mellett volt hogy castrol 10w 40 de már nem emlékszzem pontosan nézd meg. hogy menyi a szám. az viszont tuti hogy az az olajmárka típus megszűnt. de van velevaló
Rá van irva?mert nekem a suliba azt mondták hogy benne van a papirokba de én sehol nem találtam....
akkor 10 w 40?mert nyár előtt jólenne cserélni...
olajzáshoz mikor mit csak full szintetikus legyen nekem az volt a lényeg de legtöbször castrolt
blokkba meg 10 w 40est ami rá is volt irva a blokkra nemtom milyen volt
CSÁÁ mester (Laci) te milyen olajat használtál a motorba?hányas a száma?mikor cserélted?meg milyen adalék olajat a benzinbe?kell külön váltó olaj is?
De má csak egy és fél év...
na csá én léptem
hát tanulni kel mint állat
sajna szar hejzet nemtom mit tudnál csinálni
Ha te villamosmérnök...?sokat kell tanulni?jó neked tanulhatsz magyarul,nem mint én,szlovák autó szerelő, újvár.
há főiskolára villamosmrnökire de most szeptemberig halsztottam mert 3 jogsit csinálok A C E
az jó lehetett. még te suliba jársz?
utolsó kocka
ez alap

régebben RX es haverokkal ( csiszi meg mittoménmég ki) mentünk a DT topicba alázni

régi szép idők
Jolvan.a haver vett DT-t.lehagyom itet mint a szart
poén csáje
Szép a szerszámkészleted.jól szét kaptad itet.honnan tudod hogy inas vagyok?
akkor volt amikor felujitottam
azt is lefestettem
Megy tegnap mentem vele egyet a haverral....várjuk az olvadást
Mester az a motor nem a vázba megy?mit keres a létrán?