Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

barack a világ legjobb itala
há megszorult az egész geci kint a pusztában oszt nemtem vele amig meg nem szorult tökig nem volt más választás. oszt ez lett belőle. esztergáltam bele távtartót kapott két új csapágyat mintha mi sem törtéént volna
Jah nálam a barack pálinka gőzöl meg a cseresznye.....
Gőzöl a hűtő is meg a elvezetésnél is amit neked mondtam mester tood?....
akkor holnap szét is kapom mert ahogy látom maga uram rendesen elintézte..... szépen néz ki.és ez után mit csináltál vele?ezt nem akarnám.szopacs
nekem vót nagy gebasz a hátsó csapágyal! végyázz vele zsirozzad ezerrel!

amugy mi is gőzölőg? most ez nem tiszta? ( lehet a sör+energiaital+jéger+ bor kombináció miatt)

kicsit belemartak a golyók a távtartóba :
Igen azt megcsináltam.
Szerintem se a hengerfejpakolás lessz mert megy mint a bolond,igen gőzöl mint a vonat,de ha megáltam pihenni vele akkor egy darabig birta utána megint a hűtőnél is meg az elvezetésnél is mint a gőz vasaló.mondom mi a szar ez...?a hátsó kerékbe gyakran elmennek a csapágyak?mert amikor vettem akkor még jó volt de most lötyög az is....istenem alattam minden tönkre megy....
lehet a hengerfej is, de előbb megér egy próbát a termosztát , mert ha bemelegszik és nem nyit ki akkor is kinyomhatja a vizet.
a hengefejpakolásnál meg ö izé nemtom lehet de akkor kellene észrevenni teljesitménycsökkenést is nemde Lassies koléga?

a vízpumpa legalsó 3. csavarja egyben a víz leeresztője is, kicsavarod és van egy kis vágat ott fog kifojni a víz
Hali
Sztem a hengerfejpakolással lesz a gond.
Nekem is ez volt a 80as Dt-mmel. Több vizet evett mint benzint

Gőzöl? Nem a kipura folyik rá a víz?
Kapise mester ezt má szeretem.köszz
a hengerfejben ahol becsatlakozik a víz cső azt a csonkot két csavar tartja a helyén azt leveszed és abban van a termosztát. nekem nem volt. vedd ki próbáld ki anélkül picit lassabban melegszik be de ha elmulik a víz problémád akkor az a hibás, ha nem akkor sem gond ha nem teszed vissza. kápíse?
A havernak benne van már nemtom mióta a hűtőbe a viz nem is töltött bele én meg vásárlom liter számra pics...ba
De azt is irhattad volna hogy hol van?meg hogy hogy néz ki hogyha szar mert én kurvára nem tudom még ezeket
hát ezt igy nemvágom. tremosztátot nézd meg lehet szar oszt azért köpi a cumót
A pumpa szerintem jó.de eltud folyni mert nekem nincs arra a tartályra rá kötve hanem mindjárt a földre megy,mert amikor rákötöttem akkor meg jött rám a tartályból minden lötty....
énsemtudom. vizpumpakörül valami gebazs? szimering vagy nemtom ezzi a vizet,? nem filyik el valahol?
kepesmotor.hu
sziasztok, nem tudtok egy jo 70 es honda-t lehetöleg 2004 es évjárat felettit, supermoto vagy enduró érdekelne lehetöleg cre hm, köszi
Hello Laci azt szeretném kérdezni hogy a motor mért eszi a hűtővizet?nem tudom de nagyon eszi kimegyek terepre és úgy gőzöl mint egy vonat....
mitől lehet ez?
nemvolt
1x megállitott jogsit megnézte oszt viszlát
Csá LaciCRM igaz neked sem volt rendszám a motoron(crm)?!
Ha a rendőr megálitott nem basztatott hogy ez mondjuk nem 50es vagy valami?
Vagy esetleg meg sem álltál neki!?
Ez az nekem is HOOOO NDAAAA
Jó a szóóóó kolléga
jóaz a hóóónn dáááá
eeellllóóóóó

van kuplungrugom ha köll eladó 2 gárnyitúra!
Vegyél Yamahát,ÖKÖR! Holnap délután viszek rugókat,na helló!