Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz laci a infót,az tudtam h kis fordulaton nem olyan jól mennek de ha elkapja itet tényleg olyan mintha szálnál....
Köszi mindenkinek.
helló kissa! neked is 250-es van? ha azt mondod hogy jó így akkor jó mert nem tudom eldönteni. volt előtte egy mtx 125-öm de az ki tudta szívni a vizet a kiegyenlítőből. azért nem tom eldönteni mi legyen. neked is a túlfolyó van belevezetve a tartályba?
szerintem azért ellenőrizd, hogy jól van e beállítva(van rajta alaphelyzeti ellenőrző rovátka) , a bovden nem szorul-e meg, vagy ilyesmi.
megerősíteném amit a többiek mondtak. tehát a túlfolyóból már csak kifelé vezet út. kell az enyém?:D
Ezt a kipufogószelep /közismertebben : póverszelep / és a 2T motorok jellegzetes teljesítménykarakterisztikája miatt érzed így.

2t alapból kis fordulaton gyenge.
a kipufogó kiömlőnyílása zárva van kis fordulaton , majd kb 6-7vagy 8 ezres fordulatnál kinyit teljesen így szabad utat ad a kiáramló gázoknak ezért érzed a teljesítmény hirtelen növekedését.

A CRM-ben a power 3 fokozatban 4-nél 6-nál egészen keveset, majd 8ezernél teljesen kinyit. Ezért érzed hogy ha 8ezret eléri a fordulat minta felszállnál.... 2T

kicsit érthetetlen meg hiányos, ennyire tellett tőlem nagyjából
Laci bocsi hogy megint hozzád fordulok de nem tudom mi a baja a crm-nek mert ha megyek vele akkor a sebesség elején nem húz annyira,csak akkor ha elér egy bizonyos fordulat számot és akkor húz.olyan mint a autóknál a turbó...de az nem lehet.vagy annak igy kell menni?mi lehet az?
Jó lehet az a 250-es.Mennyiért vetted?van róla képed?
köszi szépen a segítséget
akkor rendben
mert ha felmelegszik a víz
akkor nyom ki belőle de csak maximum 1 deci körül a túlfolyón
mert feltöltöttem
de ugyebár a hőtágulás miatt kinyom valamennyit
nameg a másik KTM en nincs is.. csak e helye... de semmi gond a géppel.
bele ért dehát nincsen vákum ami visszaszívná

az tágulási tatrály, ha tágul a hőtöl, a víz menyyen oda

ja 125 de egy a lényege.

nem megy oda jóesetben, csak ha felfforr felborul.. stb..
énszerintem ,
neked 125-ös volt igaz? vagy az van még? abban beleért a cső a tartályba? vagy csak azon is bele tud folyni a víz?
hogyan?
szerintem nemhiszem

áá
azt tudom, de vissza is tudja szívni egyébként amit kinyom?
nem jelent gondot ha nincsen de ha felforr akkor folyik a lé mindenfelé
de neked 250-es van? és ha igen van rajta kiegyenlítő?
hú, jól hangzik, de én most sztem kihagyom
Beteg is vagyok, meg szombaton mentünk szinte teljes endurokört Ervinnel meg Bencével.
Elég durva volt a terep, volt ahol úgy kellett felhúzni/tolni a gépeket (rotyogott is a víz )
helló mindenkinek! Vettem egy crm 250-et. Nincs rajta a kiegyenlítő tartály.Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e az rá feltétlenül meg hogy hallottam olyat is hogy az csak azért van rajta a 250-esen hogy belenyomja a felesleget és visszaszívni nem tudja. Segítsetek légyszi!
Előre is köszi!
üdv srácok!

amint kicsit szebb idő lesz ki tolom a garázsból és csinálok pár képet CiRMosrol

amúgy nem tudok vmi jó gumist itt budapesten? estleg nektek nincs vmi alighasznált supermotot gumitok pont a nekem megfelelő méretben?
Ha nem lesz sár meg takony akkor én benne vagyok, de sárban nem mocizok, elég volt múltkor!
Az a szerencséd, h Honda ellen nem versenyzem!
nem kell valakinek egy polisport fekete kézvédő? (minden szerelékkel) kicsit karcos, látszik, hogy használt, majd dobok be róla képet.
hétvégén motorozás gyertek. megyünk hegyeskőre mert Misi barátom elvileg szálítja az "új" hátsó gumimat
Laci, sikerült? (nagymotorvagymi )