helló kissa! neked is 250-es van? ha azt mondod hogy jó így akkor jó mert nem tudom eldönteni. volt előtte egy mtx 125-öm de az ki tudta szívni a vizet a kiegyenlítőből. azért nem tom eldönteni mi legyen. neked is a túlfolyó van belevezetve a tartályba?
Ezt a kipufogószelep /közismertebben : póverszelep / és a 2T motorok jellegzetes teljesítménykarakterisztikája miatt érzed így.
2t alapból kis fordulaton gyenge.
a kipufogó kiömlőnyílása zárva van kis fordulaton , majd kb 6-7vagy 8 ezres fordulatnál kinyit teljesen így szabad utat ad a kiáramló gázoknak ezért érzed a teljesítmény hirtelen növekedését.
A CRM-ben a power 3 fokozatban 4-nél 6-nál egészen keveset, majd 8ezernél teljesen kinyit. Ezért érzed hogy ha 8ezret eléri a fordulat minta felszállnál.... 2T
kicsit érthetetlen meg hiányos, ennyire tellett tőlem nagyjából
Laci bocsi hogy megint hozzád fordulok de nem tudom mi a baja a crm-nek mert ha megyek vele akkor a sebesség elején nem húz annyira,csak akkor ha elér egy bizonyos fordulat számot és akkor húz.olyan mint a autóknál a turbó...de az nem lehet.vagy annak igy kell menni?mi lehet az?
akkor rendben
mert ha felmelegszik a víz
akkor nyom ki belőle de csak maximum 1 deci körül a túlfolyón
mert feltöltöttem
de ugyebár a hőtágulás miatt kinyom valamennyit
hú, jól hangzik, de én most sztem kihagyom
Beteg is vagyok, meg szombaton mentünk szinte teljes endurokört Ervinnel meg Bencével.
Elég durva volt a terep, volt ahol úgy kellett felhúzni/tolni a gépeket (rotyogott is a víz )
helló mindenkinek! Vettem egy crm 250-et. Nincs rajta a kiegyenlítő tartály.Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e az rá feltétlenül meg hogy hallottam olyat is hogy az csak azért van rajta a 250-esen hogy belenyomja a felesleget és visszaszívni nem tudja. Segítsetek légyszi!
Előre is köszi!
Köszi mindenkinek.