Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodtan szólj , bármikor kitolhatom a cirmit
Szép az a aprilia is.
a pályán még nem voltam sajna,én a itteni dombokat szántom
oks! Cső! Akkor holnap!
Neked hy Laci énis lépek!
csőváz énis huzok me holnap KRESz vizsga !
szurokjatokoltok! :D:D:D
Úgy lehárdoljuk a gépeket, h szétszedik majd a kasztnit!
jaja
nade skacok meek aludni me holnap kihagyom az első német órámat aztán laci majd gogo3on ütközünk jóccak
peti ak hnap
ezabeszéd

egy peregyyes van nekem is , nyáron összekéne csapni
jaja
Azt is kell, nem szabad rá sajnálni, majd amikor olyat húz, h a pöcsünk gatyán keresztül is a hátunkat verdesi akkor nem mondjuk majd, h kirááááááááááááááááááááááály, meg, h nem érte meg!
hát ja...úgyhogy sztem megveszem leszarom...most ballagok azt rábaszom összes pénzem
neked milyen vasad van?
Jól van érted nagy tömeghez nagy erő dukál, meg nagy nyomaték!
hej , megveszed összerakod oszt ha majd szétmegy elég akkor kicserrélni ahajtókart.
há nem?

mondjuk ez trógerság de tudodmit?

azcsinász amit akarsz

Egy a lényeg: POLINI FOREVÖR ÁJ LÁV 160ccm !
Ha lett meg lenne úgy pénzem akkor vettem volna!
Ha nem tágítottam volna a cérejtől akkor még most is itt ülnék és max bringával tudnék veletek menni!

Jaaaa lehet lesz automata cuplungom! hehehe
nyugi majd felakadsz vhol ahol én nem
najó nem azmár biztos
mind1
ahham...hát nem akarom h összefossa magát a 160as alatt úgyhogy biztosra kéne mennem me akkora traumát nemtom h túlélek-e
Az lehet De a nyomaték meg velem!
Nagy harcokat fogunk mi nyomatni!
mi nem egybe?
na én fingom nem volt menyire hajtották a gépet meg már volt benne 20.000 km, én beletettem 10.000-et és ment .
nemhogy vetté vna 250es cérejt
De nekem is felmerült egy dilemmám! Lehet kéne egy 300as henger és azt megtuningoltatni! Az már nagyon brutál lenne! Ott mát gatyát se kéne felvenem, mert folyamatosan szarnék!
hát ahham...de akkoris kell új hajtókar is :D kitudja ez mióta van benne...meg minden...mondjuk ahj úgy akarom h 160as legyen
dupla ccm de azért az a -50 kiló velem van