sőt ktm 250 98-01 husqvarna 250 98- honda cr250 96-01 dugói egyformák.és cserélgethetők,de erre egyetlen katalógus sem tér ki/a ktm évjáratában nem vagyok biztos/ cr96ig pupos, ktm husqv sima,talán még jobban is megy vele
persze hogy nem,de a gányolás korántsem ott kezdődik hogy pupos helyett lapos dugót szerelsz be-erre Te utaltál.egy megnövelt égéstér akár hasznos is lehet pl a használt hajtókarhoz uj dugónál tartósabb,amellett hogy a teljesítményben számottevő változást nem tapasztalsz-tudom mert évek óta ezzel "kínlódok" én is
szoktam ott nagyritkán vásárolni tavaly,timati kft re vittem az utalásos számlát!
ha nincs motrid akkor te vagy az eladó hölgyike mert az csak egy van és szerintem nincs motrija:::--))
igazad van valóban a legegyszerübb lerendelni a pinkböl a belevalot azután listaáron továbblökni/nyilván mindenkinek megvan a maga kedvezménye náluk/,de van mikor más hengerben/ha a rajta levő már nem furható stb gondolok/ kell gondolkozni pl.akkor jönnek ezek a nézek hozzá... mondjuk én dugót ujat ott eddig asszem 2öt vettem
Az Endurocross fórumban Ferozzo-ék 1990 vagy előtti CR-t keresnek, jó állapotút, ajándék lenne belőle az öreg Gyurászik Lacinak...nincs valamid? (tudom, hogy van )
én kb most vagy 50db-ot tudnék mondani amit érdemes lenne megvenni/meghagyni vagy eladni/ de mivel mindent nem lehet meghagyni eladni meg semmit igy maradok a seggemen
Bukó vagy nyíló,kétszérnyas vagy bukónyíló? Gyárilag nem ablakos a 89.Neked semmit,én mindre tettem ablakot,amin nem volt régen,azt,hogy te milyet teszel,azt te döntsd el magadba,engem ezért ne köpködjél egy hét múlva
KIK vagytok tik?
Milyen topik ez? tipitopik?
Zárjuk be ezt is..."túl nagy a feszültség,kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos. "
meg 87be 14es a csapszeg utána meg 15,egyébként 92után ami9 gyárilag benne van az is ablakos,mégis különböző katalógusok irják bele mindkettöt/ablakos meg nélküli/
Tudok most egy 2003-as CR250-est, amit érdemes lenne megvenni...mielőtt a többiek hidegvágóval csapják le a tökeim, közlöm, hogy NEM az enyémről van szó, egy zalai srácé, második dugós, megkímélt gép.
Ne röhögcséljél a gyenge tapasztalataiddal,a sok ............ amúgy is teli a .............................. Jó ott a tajvani is,ha valaki versenyre használja,de időben kidobálja,az öntött szarok, az itthoniak kb 20 perc volt és csak egyszer próbáltuk azt is 93-ban,ha jól emlékszek és Tóalmáson öntettük ,de előre mondták,nem lesz az jó.Úgyhogy a tancsipízt megfizettük élesben
ott dolgoztam, aztán már nem, ennyi
ha nincs motrid akkor te vagy az eladó hölgyike mert az csak egy van és szerintem nincs motrija:::--))
Milyen topik ez? tipitopik?
Zárjuk be ezt is..."túl nagy a feszültség,kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos. "