Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is mennék, de nincs még, most motorom
Valaki segítsen már valakinek, mert esküszöm pofán verem magam

(most 7végén kimegyünk krosszozni végre, utána sokkal higgadtabb leszek, megígérem)
vagyis ne nekem segíts, hanem nekik
Erre nem most jöttem rá hanem amikor lehúztam a hengert. Egyébként tényleg nem érdekel hogy lapos vagy nem leszarom nem versenyre készülök
Csika segíts nekem ebben a dugó dologban.
87-es fejmagassága 21mm
88-as fejmagassága 20mm
89-es fejmagassága 20,5mm
92-03-ig minden méret oké, de lapos
04 na ez ugyan az a méret csak ablakos
METEORBÓL van ilyen nálam 2000-04-ig írják nem jól szerintem
én inkább ezt tenném bele és itt segíts csika, mit befolyásol az ablak?
Nem tudom, kik ügyesebbek, a taiwan-iak vagy Keleménék, de a gondolat is rémisztő
Add a motrotot,meg 250 ezret azt rendbe teszem magamnak
Ja Én Wisecót tettem bele hajtókarral együtt,a gyerek jól járt vele,mert nesokat használtam,azt lehet azóta szétütték,de nemhiszem,mert légszűrőig minden faszom új volt benne.
köszönöm a segítséget és a hozzászólásokat. Kérem az árajánlatokat
vagy leszarja és üti tovább.valszeg az életbe rá nem jött volna hogy abba amugy pupos való.... ha meg nem áll a gép
Nekünk is... utólag tűreszelővel kellett finomítani a gyűrűhornyon, meg nem ment bele a gyári tűgörgő a csapszegre, de kis utómunka, és már ment is vele az RM, fél évig.
Van ott máshol olcsón,még olcsóbban mitaka dugó is
4 kelemen,neeeeeee arról vannak sztorijaim,kevés jó tapasztalattal. /persze van olyan is.../
Ha lapos dugót teszel bele,azt jó motort akarsz, elég a hengerfejhez egy jó esztergályos is Mindenre van valami megoldás,csak az én problémáimra nem szokott
De a katalógusban nem ez van, hogy mondhatsz ilyet te is
Mellesleg bele való Wiseco 54,5-ös 28ezer Ft, de itt most 10ezer körülre kell menni, abban meg talán a 4 Kelemen tud segíteni. El kell vinni a mintát...

Többet én sem tudok segíteni, akár megérdemli, akár nem
Most is lapos wössner van benne
A laposracer úr megírta a lényeget,annál,ha má most okosabbat ír valaki, abba feldugok egy dugót
Köszi csika akkor maradok a 89-nél és pont. Elegem van 89-es azt kész....
88-92ig kellene venned. de valóban a méret a lényeg,tehetsz bele bármilyet 88-01ig, csak 92után a dugó teteje sima,addig púpos.de nem fogsz jelentős különbséget észrevenni.max veszel rá egy hengerfejet is
Azt mondtad hogy nem mindegy az évjárat. Akkor hogy csináltassak most is egy wössner dugó van benne csak 1x megragadt és inkább cserélném. Álítólag az sem tökéletes mert a gyűrű stiftje pont az egyik ablaknál van.
1989
azt mondja meg valaki hogy honnan tudom meg milyen évjárathoz rendeljek dugót?! Mielőtt megölitek egymást