Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mai termés
Használd egészséggel
ez gyilokforum, nem szabad vigyorogni vigyazz, foleg ha neadjisten 60kilo vagy meg 160-an
en meguszom 90/190-el
höhö, jobb mint a maunika só ....
veszek terepszinu gatyat, oszt eluttetem magam a vadásszal! veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hehe, ez zsir. terepszinu gatyat akartam vennni, normal enduro, erre 28pénz. ottmaradt ....
terepszínnel az a gond, hogy elesel, gyanútlanul fetrengsz, erre mindenki áthajt rajtad

Ismered a viccet, military-shopban:
-csókolom, álcahálójuk van?
-van, de nem találjuk...
l-el, mint frusztral. no para, draga ruha nem palya, jobban faj ha kiszakad .... buko meg a karbon-kevlarnal kezdodik felirat nelkul az meg 100rongy, marad az occsob megoldas vagy ebay szarerhugyer.
legszivesebben en is terepszinuben nyomnam, kevesbe laccik a kosz, heheh.
dobok rá még forintot?
az gáz
Mester!megérkezett a teló,remélem zsír lesz!
köszönöm szépen!
Ne szíjátok már fel a fikát!
gyökérnek születtem,az ilyenek tesznek azzá .A szájba verést meg birom.Nem ismersz,a mások sikeressége,meg úgy látom flusztrál .Azt kívánom neked, maradjon ez így
Látod,mánis nem vagyok gyökér,mert nem ordítok vissza,pedig megtehetném.
Én a helyedben a 160cm magaságoddal meg a 60kilóddal nem szólogatnék be másoknak!De így szokott ez lenni az életben szarrá vagy szivatva és csak itt tudod kiélni magad fórumon ahol nem tudnak jól szájbavágni azonnal!Na mind1!Én igazán sajnállak hogy ilyen gyökérnek születtél és mint látom 40évesen megváltozni sem fogsz már!
én benne lenék a cserébe,de a baj az,hogy repedt a 18-asom
91-es cr250-hez van 19-es hátsó kerekem, cserélném 18-asra
0,6-0,7 liter
Arra,hogy az elsőkerék ne,vagy csak kicsit érintgesse földet,me visszafogja a kismocit
cr250 manual
(nem kicsi, mert szkennelve van)
1991-es cr 250 váltójába mennyi olajat kell tenni?
Az öreg rókák azért írhatnának pár sort, h a szokásos dolgokon kívül mire kell odafigyelni.
De majd vissza is olvasunk
Mindig úgy csinálom,hogy a másik járjon jól
akkor megincsak én jártam jól,mert kaptam ingyééé halakat látod,hogy mennyire nem oda figyelsz,ahova nem kéne
Halakat,azokat etetheted a bolhákkal
biznisz? adok egy zsák bóóóóhát mit adsz cserébe?
Oszt mé nem ugattad,le te árulóóó