Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én láttam
Neked meg a szaros alsógatya is ,most látom beszótá,teeee
Ha szorgalmas vagy és hajlandó vagy vissza olvasni, akkor minden kérdésedre választ kapsz. Minden hónapban felvetődik ez a kérdés legalább egyszer
Sziasztok.
Megtudnátok mondani körülbelülre,hogy egy cr 125-t ha normálissan van használva hobby motorozásra akkor hogy mennyit megy el egy blokk felujitás után ha hétvégente van használva csak és normálissan,meg azt hogy egy komplett felujitás mennyibe van ugy körülbelülre?meg esetleg tipus hibákról ha tud valaki vmit mondani,mert most szeretnék venni,és mindent szeretnék megtudni,tapasztalt emberektől!Minden infó érdekel!
KÖszönöm Előre is
mé,még nincs dugulásod? fogj egy seprűnyelet,oszt ülj rá
Én csak olyat,hordok amiért fizetnek
Speciel én is ilyen ruhát fogok venni és nem azért hogy reklámozzam hanem mert jól néz ki!Ennyi erővel mindegyik márkát reklámozod amin rajta van bazi nagyban a márka logo!Na de az ilyen okosaknak nem is kell semmi!Terepgatya is jó neked!
Jaja Mikor dugunk?
csikusz,még mindig?
A sityó jó kinézős,de nehogymá én fizessek azé,hogy reklámozzak egy üccsis céget Ennyi erővel,lehetne Kubus,vagy traubis is
Az olyan jurassic parkos?
Monsteres pólók nagyon jó árban és monsteres órák!
Van,az,hogy drága
Szewa! Tudtok, már valami infót a 2010-es 250-es CRF-ről?Vannak valami betegségei, vagy még korai ez a kérdés?
Háde na
szia, MLfutár?
Nem vészes, van, aki beesik fél órára, és nekiáll az egész napi termésnek válaszolgatni.
Szasz,szerinted is valaki magával beszélget a drz fórumon?Nagyon olyan
itt letöltheted: Manual CR
Valaki tudna nekem küldeni 94es cr 125höz szervíz könyvet? hálás lennék érte, előre is köszi
tudok számolni, azért írtam. peace
Lehet de pl a monster szett itthon amitz találtam és nem is a 2010-es hanem kb 2008-as designe 47000 a dadrág 15500 a mez 10000 a kesztyű!Lehet utána számolni nyugodtan! rockstarból pedig nincs magyarországon és van több fajta szín is amit tok hozni csak most egyenlőre ez a 2 fajta van!
szasz, nekem van, meg lesz is.
8eft
ennyiből már kijön a fullos troy lee, vagy one szett is
elvileg jövő héten lesz...