Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván...
Keme! Nem láttam azt a hirdetést, amire hivatkozol, de kurva olcsón "teljesen jó, gyári állapotú komplett himba csapágyakkal, mindennel VAN annyiért, mint a felújítókészlet" szerintem kicsit szagos, még így látatlanban is. Amikor a kezedbe veszed és megnézed, hogy hogyan líg-lóg, akkor szabad csak erről szerintem véleményt mondani. Nehogy megint átkúrjon valaki! ...annyit aztán tényleg nem ér az egész!
Nincs esztergám itthon. Pedig tudok esztergálni
Válasz: légteleníteni!
Csinálhatsz is magadnak,ha ügyes vagy.Egy kérdés.Minek az?
e-bayen találtam ehhez való teljes készleteket, de az áruktól nem voltam behalva, itthon alig több, és kapásból a kezedbe nyomják. Ami viszont vicces: teljesen jó, gyári állapotú komplett himba csapágyakkal, mindennel VAN annyiért, mint a felújítókészlet!
A dugattyú csapszeggel történő helyettesítésnél figyelni kell a csapszeg furatának az átmérőjére is, hogy kellő vastagságú átmenő-acélcsavart használhass.
Szia! Hátsó telót még nem újítottam fel, himbát igen. Ha a himbába a perselyeid egészségesek (nincsenek berágódva), akkor tűgörgőt (mind) SKF-nél kb. 1800-2000 pénz, a csapokat megméred és keresel hozzá szoci-autósboltban dugattyú csapszeget, ami átmérőben okés (lehet találni, mert amikor először csináltam én is találtam), a hosszát elvágod méretre, a povédők szimeringgel helyettesíthetők akármilyen üzletből. Így viszonylag olcsó mulatság. Ha a perselyek szarok, na akkor olyat szerintem a Hondán, meg az utángyártók által forgalmazottakon túl nem nagyon kapsz, akkor már érdemesebb a Prox felújítószett (megfelelő anyagból szerintem esztergáltatni sem olcsó, bár nem kérdeztem utána). Egyébként a felújítószett tartalmazza a G-szem ("halszem") csapágyat is, amit külön megint csak macerás beszerezni szerintem, vagy csak drágán van (mondjuk e-bayen kapsz 3000 Ft-körül + posta). Röviden ennyi.
Most épp első teleszkóp légtelenítő szelepet vadásztam magamnak 4500-ért
Az nem üzlet ,bár legyen szerencséd
Kezdem kitanulni az e-bayt, vettem próbából pár apróságot, asszem belevágok abba a bizniszbe, amivel engem vertek át
Csak én tényleg leszállítom a kért cuccot...
egy nap 7kiló+,az öregnek meg 8 misike,hogy vegye be Én má befejeztem,me má árujják az árúskodók is.
Hogy pörög a biznisz felétek?
Az a gáz, hogy nem vagyok idevalósi, ehhez ismerni kéne vagy 40-50 helyi suttyót, akire rá lehet sózni.
Mondtam keress ezzel píztete,nemkéne jaggódnnyi
Menj te. Emlékszem, hogy volt már olyan, aki megvette a cuccokat hozzá, meg olyan is, aki összeszedte csapágyboltból, innen-onnan, és olcsón kijött neki. Úgyhogy a kérdés komoly.

Na, valaki, aki tud is segíteni?
Namenjapicsába Má te is kezded? Szerintem fordulj márkaszervízhez,jobbra a második sarkon elfordulsz balra,majd a kocsmától a 4.ház jobbra aminek piros sátortetős teteje van
Szevasztok. Teljes hátsó központi teló+himba felújításában kinek van tapasztalata? Honnan érdemes beszerezni a hozzávalókat, mennyiért?
Eladó egy tökéletes állapotban lévő W2 olasz csizma!Nincs sehol megtörve, kiszakadva, csatok tökéletesen működnek!A nagy mérettől nem kell megijedni mert amúgy 43-as a lábam!Mail címem: izirajder2005@citromail.hu
Sztem a parillánál nézz körül! Komplett matricákat lehet kapni rá bár az ára elég borsos!
helló srácok, tudnátok segíteni? a fehér tankomat ingen csak lekoptatta a térdvédőm, és elég csunya. Szerintetek h lehetne megoldani ezt a problémát? mert festéktől kezdve, öntapadós fehér fóliáig már mindent halodtam. előre is köszi
Békés boldog karácsonyt minden Cr-es és más motoros barátnak!
Boldog karácsonyt mindenkinek skacok!
Először is boldog Karácsonyi Ünnepet! Sürgősen keresek Honda CR80 - hoz tömítés készletet!
Tíkis alszasztok? Minek !Erre a kis időre
Keme, mész a Mester Trophy-ra?