megvilágosultam! nemtudtam elképzelni mi kényszeríti nyitásra a HPP-t, az RC az kicsit kerek, viszont mitől kapcsol be az az elektromotor ami elemeli a pillangókat? gyújtáselektronika szól neki?
ATAC: régi régi ősi varázslat, örvénykamra meg minden, mechanikus az egész, de jó volt az...
HPP: a blokkban a fordulattól felpörgő röpsúly egy pálcát mozgat, ami a henger kipufogónyílásából két oldalra széthúz 2 nyelvecskét, attól nő a keresztmetszet, ihaj-csuhaj!
RC: két "pillangószárnyat" emel el a kipuffogó gáz útjából egy elektromos szervomotor, szuper kis cucc, én szeretem, van egy olyan legenda, hogy eromlik, de konkrétan még senki sem látott ilyet, csak beszélnek róla.
Mindhármat csak a holtjátékuk beszabályozásával lehet állítani, de minek. Nyisson, oszt repüljünk, gyí.
Alkohol szondám az még van egy pár dobozzal Vérvételt meg a jegyzőkönyvet megcsináljuk magunknak,lefolytatjuk egymás ellen az eljárást,annak befejeztével elitéljük önmagunkat,majd mindezek örömére okádásig berúgunk
HPP: a blokkban a fordulattól felpörgő röpsúly egy pálcát mozgat, ami a henger kipufogónyílásából két oldalra széthúz 2 nyelvecskét, attól nő a keresztmetszet, ihaj-csuhaj!
RC: két "pillangószárnyat" emel el a kipuffogó gáz útjából egy elektromos szervomotor, szuper kis cucc, én szeretem, van egy olyan legenda, hogy eromlik, de konkrétan még senki sem látott ilyet, csak beszélnek róla.
Mindhármat csak a holtjátékuk beszabályozásával lehet állítani, de minek. Nyisson, oszt repüljünk, gyí.