Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a kérdés pontosan?
Itt vagy?
A tudást,mé sajnálnám?Sajna én úgy vagyok má vele,minél többet tudok annál hülyébb vagyok
aszongya,hát emmeg mi?sose nem láttam ilyet!felvilágosítanál?
Sajnálod tölünk a TUDÁST?
Kérdés. sorry...
Volna mégegy rérdés Composite Racing Valve?
Tsalogassad őket
Igen.
Csika bácsi, unatkozom, ez minden rossz mozgatórugója...
megvilágosultam! nemtudtam elképzelni mi kényszeríti nyitásra a HPP-t, az RC az kicsit kerek, viszont mitől kapcsol be az az elektromotor ami elemeli a pillangókat? gyújtáselektronika szól neki?
Jajajj,ilyeneket ide nemszabad írkálni
ATAC: régi régi ősi varázslat, örvénykamra meg minden, mechanikus az egész, de jó volt az...
HPP: a blokkban a fordulattól felpörgő röpsúly egy pálcát mozgat, ami a henger kipufogónyílásából két oldalra széthúz 2 nyelvecskét, attól nő a keresztmetszet, ihaj-csuhaj!
RC: két "pillangószárnyat" emel el a kipuffogó gáz útjából egy elektromos szervomotor, szuper kis cucc, én szeretem, van egy olyan legenda, hogy eromlik, de konkrétan még senki sem látott ilyet, csak beszélnek róla.

Mindhármat csak a holtjátékuk beszabályozásával lehet állítani, de minek. Nyisson, oszt repüljünk, gyí.
most hogy mondod... ha van infó...
Sokat ne dógozz,mert ha szépre akarod csúnya lesz
...na megyek, fugázok még egy kicsit, azt lehet lámpafénynél is (ha már motorozni nem sikerül)
...tudsz élni vazzze!
Alkohol szondám az még van egy pár dobozzal Vérvételt meg a jegyzőkönyvet megcsináljuk magunknak,lefolytatjuk egymás ellen az eljárást,annak befejeztével elitéljük önmagunkat,majd mindezek örömére okádásig berúgunk
...de gyomor-szondám nincs, ha látni is szeretnéd, azt neked kéne hozni!
Van itthon fasza "kisüstim" (saját), ha közelebb laknál még meg is invitálnálak, aztán személyes tapasztalatokat is gyűjthetnénk a "belső - égésről"!
A kamra ajtót ne hagyd nyitva,me a macska ellopja a kóbászot
Én a belsőégést akarom megnézni,mikroszkóppal,azt kielemezni molekulák szerint,majd átvariálni,levegő-levegő keverékes égéssé
Az ATAC-ra nem vagy kíváncsi még? Arról is muszáj pedig mindent tudnod!
Kiváncsi vagyok a különbségekere, megaztán nemsokmindent tudok róluk. Beállítás része is érdekelne,esetleg valami grafikon
Miért érdekes neked mindkettő?