Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El kéne azt már régen. Jobb lett volna még egyedül... De nem kizárt még így sem. Sőt.
Üdv! HPP és RC szelepekről nemtudtok valami leírást ahol rendesen kivesézik működésüket és a beállítást?
Köszönet előreis!
mi van keme csak nem neked is el kell hagyni lassan az országot?
Na, azért itt van a csapat, csak időhiánnyal küzdünk.

Valaki nem tud Pest megyében valami építőmérnökös munkát? Nagyon nem jó dolgokat veszek észre újabban a főnkömnél, ő a cég sokadik igazgatója, de ahogy elnézem, az utolsó is egyben
Már azt hittük, teljesen felszívódtál! Kezdtünk hiányolni...... Nekem is kevés az idő mindenre, anya harcol messzi-országba, mosok, főzök takarítok, 'má a puncim is kezd kinőni , de azért néha előfordulok . Csávesz!
jaaaaaaa...és hello Mindenkinek!

most átpártoltam a lánckenés szakágról a fagyálló szakágra....
ha kő valakinek fagyálló az is van...az AMA nem akar velem tárgyalni...
hehe.....rossz pénz nem ...míg el nem törik....ööö..vagy nem vész el...
új munka, új képességek elsajátítása...szóval az idő baromi kevés mostanság...de azért vagyok néha.De ha valakinek valamit gyártani kell akkor csak nyugodtan zargasson telefonon. Új motor projekt van kialakulóban.Ha minden igaz akkor februárra már lesz egy 2005ös 250es CR.
Köszönöm szépen mindekinek a segytséget.Remélem lessz valami:)
pink,racetech,neked kb 32 ha te veszed
Hol és mennyiért lehet hozzájutni ilyen rugókhoz?
Te,abba nyugodtan vegyél progresszív rugót,mert fasza a bele,nem úgy mint némelyik 2-3 évesé Nem lesz jobb,ha cserélgeted,lehet szarba nyúlsz Okosan,elég,ha én hülye vagyok
Én szoktam ilyeneket csinálni,de elárulgatásról szó nincsen
vagy csak cseréljünk rugókat
Ha lágy telókat akarsz, akkor cseréljünk mert én meg keményebbet szeretnék.
eljösz Gézuhot tuti van talán még ingyen is:PXD
Sziasztok,hogy lehet cr 250-et kicsit endurosítani,sejtem azért:kicsit visszavett power szelep,hosszabb áttétel,kis lágyítás a telókon.
Aki csinált már ilyesmit,arra nagyon kíváncsi lennék,hogyan,mit stb.
hello!
nem tudja valaki,hogy mennyibe kerül,a komplett felujító készlet a "kutyacsonthoz"?
meg hol lenne érdemes lábtartót venni?pinkéknél nyár óta nincs
1 (max. 2) hét teljesen oké.
Ép most faggattam ki.
Cimbim rendelt már tőlük és azt mondja 1 hét, de ha fizet még rá az ember akkor hamarabb is itt van.
Ha rendelsz, lehet, hogy kettő lesz belőle...
(ha nem kell hónapokat várni rá)
Még nem de 2-3 hét alatt csak ide ér. De rákérdezek.
A szállítási időre mindenképp érdemes rákérdezni... megtetted már?