Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ez gyári!
A gyárban készült
Ha ezt meg lehet oldani az pöpec lenne. Utalni minek? Inkább akkor legyen beleszámolva egy 19"-osba.
Ja ha nem hinné el a srác akkor tolok róla fényképet.
Én meg azt szeretem ha jobb mint a gyári
Kösszkössz

(ismertek, rögeszmém, hogy minden legyen GYÁRI vagy legalább olyan, mint a gyári...Már gyűjtöm a pénzt...)
dehogy felezzük!
majd szépen a figura annyival olcsóbban adja a19est. Vagy ha adsz egy számlaszámot utalom a számládra! ...ne aggódj, én majd behajtom nála!
Sajnos az a felni Meg jól meg is volt ütve, és igazán azokon a pontokon kezdett porlani ahol meggörbült.
Ha nézel másikat, akkor a kupeccal le lehetne vetetni a gummát?
A lóvét meg felezzük meg azt akkor senki sem bukik rajta nagyot
nem tudom..mostanában nem voltam, de készülök menni. Ha lesz akkor megcsörgetlek.

? arról a felniről beszélsz amit tőlem vettél ?
baszki! ha az az, akkor természetesen visszajár a pénzed! Sorry, de én nem láttam a felnit bentről......
Van még ott ilyen, ami jó állapotú ennyiért?
Mert az előzőnek a felnije porlik belülről
Hello brada...

gumival (ami szar volt), lánckerekestől, fektárcsával, 15 ezerért.

Félaktív lokátoros önirányítós...esetleg pulzus-Doppler radarosod nincs?
esetleg interkontinentális ballisztikus ?

Há hova mész te? Harcolni?
Szeva!

Mennyiért vetted a 19"-os hátsó kereket a motorodba?
Szasz.
a teljes himba felújítás még nekem is vissza van, de azt tudom mikor eltört a gl-szem (halszem) akkor azt nem találtam sehol csak hondáéknál súlyos 12ezerért. Ezért maradtam a bronzpersely+csapágy megoldásnál..."lent is,fent is...összvonalban"...
ez csak valami filléres dolog volt,és jól működik! és ha cserélni kell akkor csere egy 600 forintos csapágyra...
Köszönöm, de látom nem pontosan írtam le, h mit szeretnék.Bocsi. :$
Szóval nekem a azok a karmantyúk kellenének, amik a fék-munkahenregnél vannak. :) Kettő ilyen pici karmantyú.
3-6 munkanap rendelésre ha erre gondolsz.
cr250 fékrendszer hátsó
Hello!

Kellene nekem hátsófékhez az a két gumi karmantyú (cr 250, 1991), vagy felújjító készlet. Köszi a segítséget előre is. :)
Hali all.....

lenne egy nagy kérdésem nem tud valaki szervíz könyvet honda crf150 hez.. olyat amit a netről ingyen le tudok tőlteni....

előre is nagyon szépen kösözönöm
köszi azt tudom hogy 125ös van mert a z volt nekem is meg havernak csak ma kaptam egy hirt hogy állitolag van egy csak a hirmondonak nem nagyon hiszek
de köszi szépen
Uff mindenkinek!

A Mitaka dugóról meg hajtókarról tudtok valamit?
huszonötös biztos,mert azt má vittem oda,és ha jól meghízlalták azóta má lehet 5 kilós
sziasztok érdeklödnék hogy tud e valaki Tatabányán vagy a közelében cr 500as ról hogy van e?
köszi
Hát Te tudod.... Sok szerencsét hozzá! Őszintén!
Ez a fajta angliából olcsón motoros csalás speed és supermoto gépekkel is megy már 4-5 éve, sokszor még az üzenőfalra is mentek a figyelmeztetések. Nekem mondjuk AZ volt, ami egyből lejött, hogy kamu.

Ez a himbás csákó 2000-2006 közötti CR és CRF-eket bont szét, elég régóta árul (2003 óta) és majdnem ezer eladása van, 99,9%-ban pozitív feedback-kel. De egyébként az e-bay minden lebonyolított üzletre 2000 dollárig biztosítást vállal, amennyiben csalás, ők maguk fizetik ki az áru értékét eddig az összegig, csak ezt kevesen tudják.
Itt az apróhirdetések rovatban "chopper,cruiser" kategóriában rendszresen hirdet(nek) valaki(k), aki(k) aljas csaló szemétládák, és jól agyon kéne verni mindet. Mivel a cruiser engem is érdekel, ezért rendszeresen nézegetem a hirdetéseket. Kurens, fiatal motorokat töredékáron, makulátlan állapotban tesznek fel. A kapcsolatfelvétel mellett a megjegyzés: "én mellett e-mail". - Na ezeket kellene felakasztani, az egyikükkel egy fél éve leveleztem Angliában, mivel alkudtam egy gépre. Még az üzletet is úgy próbálják bonyolítani, ahogy ez a nemzetközi kereskedelemben szokásos ismeretlen felek között (3. cég bevonásával)......Majd elmesélem ha találkozunk, csak figyelmeztess, nem akarom szét off-olni a topikot (bár elég kuss van, nem ír senki). Engem nem basztak át, de nem sokon múlt.
Meg figyu! Indulj ki abból, hogy aki rendszeresen árul ilyen holmit az ebay-en, az többnyire ismeri az árakat (az újakat is, a bontottat is, a felújító motyikét is), és ehhez szabja a saját árát. Képet én is tudok feltenni neked olyat, hogy megszólal, csak a kérdés az, hogy amikor már kifizetted, azt kapod-e a dobozkában, amiért pénzt adtál (és ami le volt fényképezve)? A nagyon új, nagyon olcsón, az több mint nagyon gyanús! ...szerintem (Persze a te pénzed, én nem akarlak lebeszélni, csak a bogarat próbálom beletenni a füledbe, hogy jól gondold át!)
nem találom most...meg akartam mutatni.