Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm,azok vannak,majd sikítok,ha kell valami
jahh volt ilyen kézvédő, de eladtam ezer ft-ért...
ami neked jo lehet az a hátso sárvédő toldat meg a láncvédő, mindkettő zsir ujj, a kettő egyűtt 3 ezer pénz ha kell...

meg van még 2 db fejidom 4 ezer/ db.
RONIS kollega,kérdeztem lentebb valamit,mán 3.jára szólok
nem kötekedés képpen de az a gumi nem Deston...

szépen el lehet olvasni rajta hogy Vee RUBBER...
adatlapon találsz
adj egy telószámot légyszi
Olaj,belső munka stb és rugó beállítás gyárira vagy súlyra.10 píz,ha más okosság kell benne,szelepelés ez az,az még+ kicsi píz, amié a nagyok sokat kérnek ,meg az oda vissza postád,ha olcsóbb mint elhozni.
Válogathatsz is. Szimmering és olaj cseréje gázfeltöltéssel együtt 15ezer, olcsóbbat nem tudok, Bajner Józsihoz el kell vinni, vagy itt a Csika, ha gondolod. Bajner Gyálon, Csika Jászalsószentgyörgyön van, mérlegelj.
szerezni egy embert aki megcsinálja
Konkrétan miben? Tartani az egyik végét, vagy szerezni valakit, aki normális áron megcsinálja?
keme!
tudnál segíteni,központi teló felújításban?
Az az Akkó az enyim meg 2011 előszéria
Ez a híres 1994-es jubileumi kiadás, mellyel a Honda tisztelegni kívánt a legendás 1988-as CR125 előtt?
Eladó Ruzsa Magdi motrotja 94-es
2005-ös Deestone gumi volt, 1 Bar körül járok vele, nem attól repedt szét, mert 9 Bar-ra pumpálom
Ha annyira titkos infó, akkor ne mondd el senkinek, most elkotyogtad nekem is, így már harmincegyedjére hallom.
Ecsém,te árultá kézvédőt feketét a múltkor Giz Gazra?Megvan még?Mégegyszer ne kérdezzem má,ez a második
Most rendel majd szelepeket hozzá azt 5 kilós kalapáccsal beleveri,ne legyen akkora a nyomás Vagy a telóba mondta?nemtudommá
ez nagyon ott van, nincs több foto, dobhatnál fel még egy párat..
ez valami bazi öreg gumi lehetett,máshol is leszakadt, és bűtykök is majdnem mind be vannak repedve.
mellesleg minden gumin rajt van a gyártás ideje, de ez titkos informácio..

amugy mekkora nyomással jársz?
Felétek ilyen takonyidő van?
üdv fasza volt a képen egy 2006os crf 450 látható a fórumra való tekintettel...
Hello laposracer mi a helyzet milyen volt a mestertrophy? Üdv Gellai
Hányba rúgtál bele máma?Má mint cdi-be