jahh volt ilyen kézvédő, de eladtam ezer ft-ért...
ami neked jo lehet az a hátso sárvédő toldat meg a láncvédő, mindkettő zsir ujj, a kettő egyűtt 3 ezer pénz ha kell...
Olaj,belső munka stb és rugó beállítás gyárira vagy súlyra.10 píz,ha más okosság kell benne,szelepelés ez az,az még+ kicsi píz, amié a nagyok sokat kérnek ,meg az oda vissza postád,ha olcsóbb mint elhozni.
Válogathatsz is. Szimmering és olaj cseréje gázfeltöltéssel együtt 15ezer, olcsóbbat nem tudok, Bajner Józsihoz el kell vinni, vagy itt a Csika, ha gondolod. Bajner Gyálon, Csika Jászalsószentgyörgyön van, mérlegelj.
2005-ös Deestone gumi volt, 1 Bar körül járok vele, nem attól repedt szét, mert 9 Bar-ra pumpálom
Ha annyira titkos infó, akkor ne mondd el senkinek, most elkotyogtad nekem is, így már harmincegyedjére hallom.
ez valami bazi öreg gumi lehetett,máshol is leszakadt, és bűtykök is majdnem mind be vannak repedve.
mellesleg minden gumin rajt van a gyártás ideje, de ez titkos informácio..
ami neked jo lehet az a hátso sárvédő toldat meg a láncvédő, mindkettő zsir ujj, a kettő egyűtt 3 ezer pénz ha kell...
meg van még 2 db fejidom 4 ezer/ db.
szépen el lehet olvasni rajta hogy Vee RUBBER...
tudnál segíteni,központi teló felújításban?
ez elmaradt
Ha annyira titkos infó, akkor ne mondd el senkinek, most elkotyogtad nekem is, így már harmincegyedjére hallom.
mellesleg minden gumin rajt van a gyártás ideje, de ez titkos informácio..
amugy mekkora nyomással jársz?