Teljesen igaza van Csikának, mert amelyik gyűrűn ilyen mennyiségű korom át tud jönni az már régen elkopott. És ha dugó felülete is megsérült az régen nem jó.
Hét elég rossz a kép.
A hosszanti csík lehet koromtól vagy attól hogy a kipufogó gát kikezdi, ha nincs a dugó megfúrva. De sokkal jobb lenne 1 jobb fotó.
nem tudtam, hogy lehet reklamálni , de már tudom. Teljesen jó lesz ha 1-2 héten belül van csak legyen.
A 125 fékpedált meg nem tudom hogy jó e hozzá, de ugyan olyan kell rá mint a tiédre
időben 2 hét. Mivel kimunkálás után a kosarat betétben kell edzeni. Szekszárdon meg csak 30 kilós kemence van, így össze kell várni a mennyiséget. Lehet 2 nap alatt is, de akkor ki kell fizetni a 30 kilóra számolt költséget....Ami sztem egy jó állapotú használt kosár ára.
sajna semmi
de....felni ügyben beszéltem a figurával, és azt mondta hogy jogos a reklamációd (bár időben egy kicsit sok ), mert ő sem szedte le a gumát a felniről és így nem látta milyen az állapota. Azt mondta, hogy amint van neki 19es jó állapotú ( valszeg a jövő hét ) akkor az a tied!
Hátsó fékpedálja nincs, csak a 25höz...azt meg nem tudom jó e neked?
www.prox.hu
www.robogotuning.hu