Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt találsz dugót, meg méreteket.
www.prox.hu
www.robogotuning.hu
Csak attól tartok hogy már nem ad ki több dugót.
Kopott az a henger is hónoltassad egyel nagyobb dugóhoz,me sose lesz jó
Hát 1 éve már benne a dugó
Nicasilos de néhol hiányzik egy picit a nyílásoknál. Holnap kimérem az egészet. És megírom
Ki kell mérni a dugót és biztos, hogy kopás határon túl van.
Ha Nicasilos a hengere akkor nem lehet nagyon hordós, de ha hüvelyes akkor lehet nem gyengén
Teljesen igaza van Csikának, mert amelyik gyűrűn ilyen mennyiségű korom át tud jönni az már régen elkopott. És ha dugó felülete is megsérült az régen nem jó.
Jó hordós má a hengered,azt kalimpálódott a gyugóóóóó,ragadis oljankor
Az má lefújt,régen kikellett volna dobni a picsába,még jó,hogy nem tört Csroda,hogy ment,bár magyarba a 99% krosszmoci ilyen ,de jó még az
neharagudj,de ilyen értetlen fasz vagyok!
szóval erről van egyáltalán szó?
Az is fura nekem hogy a gyűrűhorony alatt tök tiszta a dugó semmi korom. De a Reed membránnak a sarka hiányzik lehet az okozta.
Kipufogó
Ez a dugónak a szívótorok vagy a kipufogó nyílás felőli része? Szerintem a kipu de jobb biztosra menni.
megpróbálok jobbat
csak telefonom van az a baj
Hét elég rossz a kép.
A hosszanti csík lehet koromtól vagy attól hogy a kipufogó gát kikezdi, ha nincs a dugó megfúrva. De sokkal jobb lenne 1 jobb fotó.
Ja és jó nagy Maaaargit vagyok mert meg sem köszöntem az ügyintézést. KÖSZI.
vagy ez természetes?
a hosszirányú csíkokra gondolok. de lehet szar a kép
nem tudtam, hogy lehet reklamálni , de már tudom. Teljesen jó lesz ha 1-2 héten belül van csak legyen.
A 125 fékpedált meg nem tudom hogy jó e hozzá, de ugyan olyan kell rá mint a tiédre
gyűrűkopást és koromlerakódást látok a képen csak
Hali!
Szerintetek ez mitől lehet? Nem éreztem soha hogy megszorult volna, a lehetséges hogy a power csinálta?
(125 HPP)
időben 2 hét. Mivel kimunkálás után a kosarat betétben kell edzeni. Szekszárdon meg csak 30 kilós kemence van, így össze kell várni a mennyiséget. Lehet 2 nap alatt is, de akkor ki kell fizetni a 30 kilóra számolt költséget....Ami sztem egy jó állapotú használt kosár ára.
a nagy lófaszt alut!......vékonyfalú akart lenni...sry
sajna semmi
de....felni ügyben beszéltem a figurával, és azt mondta hogy jogos a reklamációd (bár időben egy kicsit sok ), mert ő sem szedte le a gumát a felniről és így nem látta milyen az állapota. Azt mondta, hogy amint van neki 19es jó állapotú ( valszeg a jövő hét ) akkor az a tied!
Hátsó fékpedálja nincs, csak a 25höz...azt meg nem tudom jó e neked?