Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát amatőr szinten a jobbak közt. Bár edzés kérdése ez természetes! De ha azt mondod hogy csak 5% a veszteség akkor azt a vforce 3 meg az fmf rendszer azt kompenzálja
Annyira, hogy holnap adom postára a rendőrségi feljelentést.
Állítólag 5%-kal gyengébb... Ha hiányozni fog neked az a 2,7 LE, akkor te már profi versenyzői szinten vágod a motorozást. Én pl. örülök neki, hogy a gépem nem tudja a maximumot, jobban is megyek vele, mint egy vele egy kategóriás, de erősebb motorral.
cső,azt mondtad sínen van a dolog!?
megvan méég meg jövőre azzal is hajtom csak előre kell gondolkozzak azt mondod a fémperselyes ugyan olyan jó? állítólag gyengébb azzal
A Honda TS Integrál Cegléden 175ezerért adja a hengert, legalábbis a 2002-2003-as évjárathoz.
Nincs meg a régi? Hüvelyeztesd meg, nekem KIválóan BEvált.
(higyj nekem, körüljártam a témát)

Amúgy az amerikai e-bayen 70ezer körül van zsír új henger, postával mindennel kb. 100 alatt kijön, csak nehogy az eurocent-et bízd meg, az egy csaló román geci.
halihó tud valaki olyan oldalt ahol lehet rendelni honda cr250r-hez gyári új hengert? mert ezek a magyarok csak zsigerelik az embert:D
250E egy új hengerért
Sajnos nem nagyon ismerem a nyelvet, ezért kicsit nehézkes!
Örülök, hogy összejött király!
nem a gyönyörűségük miatt tettem be. Ha végignézed és OLVASOD is, ott van, melyik évjáratban mi az újdonság.
Hát igen, ezek gyönyörűek!
Alig várom, hogy jó idő legyen, addigra összejön 4-5 száz ezer, aztán tudok venni Én is egy ilyen csodát!
a méltán népszerű: http://www.motorera.com/honda/...
Köszönöm szépen az infót!
2002-től RC-s a CR250, akksi nincs bennük. Akkumulátorhely sem nagyon van, a légszűrőházba szoktak fabrikálni neki tálcát.
bocs, cr250-et akartam írni
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne ,olyan emberhez/emberekhez, akinek/akiknek 2000 évjáratnál fiatalabb cr20-esük van! Azt szeretném megkérdezni, hogy a power elektromos-e és ha az, akkor aksi esetleg van-e a motorban!? Ha nincs, akkor esetleg van olyan hely ahova bele lehet rakni?

Üdv.: Noky
Sikerült végül kihézagolni! Most nagyon patent minden sebesség, nem kotyog 1 hézagoló maradt is. Ennyire volt kopott a csapágy
én amikor az enyémet csináltam,addig forgattam körbe,míg ki nem jött
Hali! Ne legyél már "mazsola" Te! Valamivel lefogod a gyűrűt, hogy ne forogjon körbe (akár egy kisebb csavarhúzó), aztán egy erősebb tű-vel, vagy elköszörült bringa-küllővel, vagy valami ilyesmivel alá tudsz nyúlni és kijön a nútból. Legyél már kicsit kreatív!
halihó
keresek egy szakit aki megtudja nekem mondani hogy egy honda shova hátsó rugóstag felső részéből hogy a bánatba lehet kivenni azt a kis gyűrűt ami bent tartja azt a függesztő szemet!
Helló!

felvettelek
sziasztok kérdésem a következő
mekkora kompresziónak kell lennie egy Honad Cr125r-ben?
Szeva gaborf! Ha gondolod vegyél msn-re, megpróbálok segiteni! Cim az adatlapomon!
crf450r 2006 gyári bontatlan tömítés garnitúra 20.000ft gyári dugattyú szett 25.000ft!

06302033084
Na,ezért kell szakemberhez vinni,nem kontárhoz!Szakemberhez Mivel itt,igazi bunkónak tartanak,így nem segítek,nem lennék hű,a rólam kialakított képhez Csak annyit,nem mindegy melyiket melyik oldalra teszed Ne hagyj ki egyet se,agyalj,mi miért van,azt rájössz.Lessed a kopásokat is. Ügyes vagy te,majd csak megcsinálod