Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg a racetech-es kézvédő!
Árak!
Kössz Lac
Szia ! Egy piros első sárvédő engem érdekelne!
Kössz
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szűkségem. Amikor szétszedtem a blokkot akkor a váltó szétcsúszott és ezzel nem is foglalkoztam mostanáig, de eljött az ősze rakás ideje. Minden csapágy ki lett cserélve, és robbantott ábra szerint össze lett állítva a váltó. De 2-3-4 ben nem adja át a hajtást(vagy akad) és a kihajtásnak a tengelye tengelyirányban 2-3mmert mozog. És ebben az esetben marad 5db hézagoló ami a robbantott ábra szerint nem is kellene. Ha minden hézagolót felhasználok, akkor csak 2ben van tengelyirányú mozgás, és ebben az esetben vagy hajt vagy összeakad.

A kérdésem az lenne végű is ,hogy hogyan is kell nekiállni egy ilyen hézagolásnak gondolom nem addig kell variálni, amíg egyszer csak jó nem lesz hanem megvan gondolóm technikája. Szeretném normálisan összerakni a váltót.

U.i A kihajtásnak a tengelye gyanúsan mélyen van, bár ez szétszedés előtt is ilyen volt de szerintem ez nem normális állapot.
Ha esetleg más méretű hézagolok kellene hogy profin összeálljon az is megoldható. Pár váltót már ősze raktam, de egyik sem szívatott még meg ennyire.
piros hátsó sárvédőt mennyiért adod?
elérhetőség lemaradt:06302033084
info@motoaction.hu
crf450r 2003-2008 és crf250r 2004.2009 alkatrészek igen jó árakon! kipufogók,idomok,tömítések,gyári dugattyúk,vízpumpa tengely,athena big bore kit ,főtengely,könyv,kuplungok,teleszkópok,és még sok sok minden jó áron!akár egyben is eladó!árakat mailben,telefonon adok!
nekem volna egy "karcmentes" 2000ér.. képet mailbe tudok küldeni..
koszi sracok ;)
2-3e
rajtszamtabla nemtudjatok mennyi korul van tiszta ujan? cr 125 re
Szasztok!
a macskajaj-ból idéztem. mert néha olyan a honlapon a kínálat mintha ottlennél
kell nekia cucc
holnap rádcsörög majd napközben valamikor
micsoda?XD
Triesztben
miatta vesztettem el a szeméttelepet Trieszten meg Udinében pfff
a krosszmotorok.hu n
és email cím?:D
pedig aki keres az talál,de aki talál , az keres
csak a kar meg 2
küldjön emailt. van husqvarnara kuplunkar konzollal és dekompresszorkarral 5eft uj
haverom sehol sem talál hozzá kart...már meg van őőrülve
van esetleg husqvarna te 610 93 as hoz kuplung meg dekompresszor kar?
van msn-ed v e-mailt külgyün a gyerek?