Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Kicsit pontosabban leírnád, ha megkérlek?
Mit vettél pontosan én milyen motorod van?
Üdv.: Noky
szia,10990ft volt
Sziasztok! Valaki meg tudná Nekem mondani, hogy egy cr250-ben mennyibe kerülne kicserélni a dugót,hajtókart,főtengelyt,csapágyakat,simeringeket!
? Egyszóval mindent a váltórendszeren kívül!? Anyagárban szeretném tudni a dolgokat, mondjuk PROX cuccokból!? Esetleg tud-e valaki olcsón PROX cuccokat szerezni? Üdv.: Noky
tudom nem állandóra lenne a domcsi hanem megcsinálom és eladom 200-ért és akkor olyan mintha kb 320-ba adtam vólna el CR-t! utána vennék vmi újjabbat
es a dominator szerintem nem megy jobban mind a cr......esetleg vegsebessegre de erore semmikep !
sztem nem.......
hali szerintetek megéri 96-os CR-becserélni egy 650-es dominátort (92-94) +175 eft? domcsira költeni kell
Helló Laposracer!
Meg van még a Yamaha YZ 250? Mert nem látom a hirdetést fent.
...csak nem tudom pontosan mennyi lóvé jár vissza? 14.000-et küldtél, amiből a hátsó fékkarral együtt visszaküldtem 700-at. A papír, amit vele együtt küldtem, azon rajta volt tételesen, hogy mi mennyibe kerül. Az is elég ha tudod, hogy mennyi volt a fékkar? 10.900, vagy 11.900? Valami ilyesmi. Nézd meg légyszi, vagy ha tudod fejből úgy is jó. E-mailben (adatlapomon) küldd el a bankszámlaszámod és küldöm a visszajárót!
Csávesz Mindenkinek! KAKUKK PAJTI! A megrendelést visszamondtam (csavarok, távtartó gyűrű). Gyertyakulcsuk Tm-hez nincs (Betti előttem kérdezte meg telefonon). Megdumáltam vele, hogy megadom az ő telefonszámát neked és akkor direktbe is fogsz tudni érdeklődni alkatrész-ügyben, nem szükséges az áttétel rajtam keresztül. Természetesen ha valamit lezsugázol vele, akkor én szivesen elmegyek és elhozom neked, de szerintem még azt is meg fogjátok tudni beszélni, hogy esetleg jutassák fel az adott holmit a pesti üuletükbe, akkor személyesen is be tudsz érte menni. Ha kell a telcsi száma, akkor üzenj, vagy írj itt és elküldöm sms-ben.
üdv!
Nincs valakinek eladó crf450x je?
Elöre is kösz!
Csak halkan megsúgom a PROX minőségbe már simán veri a WÖSNER-t,reped mint a tojáshéja,4T-k-re értem.2T-t mostanában nem csiáltam
igen azt mondta a multkor is sajnos
de remélem lesz rá ideje ha más nem otthagyom és ha valamikor ráér akkor foglalkozik vele mert most télen ugy sem igen tudnám használni mert voltam kint és hát olyan a földút mit az iszap sülyed és elkapar...:S
jó szakember,csak kérdés elvállalja-e mert elég sok szokott lenni a melója
akkor gondolom te neked sincs rossz véleményed vele kapcsolatban
elég sokat motoroztunk együtt....
Tereskén ismered a Gill Gyurit?
hozzá fogom elvinni átnézetni.
szisztok srácok van 3 használt krosszgumim, 80-90%-osak, Vee rubber,Metzeler,Dunlop, 110/90,100/90,110/100. mindegyik 19-es.
alkatrész csere érdekel, ha téged érdekel valamelyik gumi, vagy esetleg csere valamire, akkor írj: daniberinszki@freemail.hu
kompressziót kéne mérni,valszleg kopott a dugó
ez egy üzemórás motor,nem endúró,itt érdemes mindent cserélni aminek baja van és ha megcsinálod onan lehet számolni az üzemórát
miért mi kerül rajta anyiba?:O
nekem csak 3 lehetséges bajt soroltak fel:
-főtengelyszimerin
-membrán
-hengerfejtömít
csapágyak szimeringek hajtókar dugó,80 körül akkor ha a henger nem sérült
akkor olyan 70-80 ból meglehet csinálni
Van rá pénzem csak meg is kéne veni csak nem tom hol olcsó meg ha lenne vkinek akkor jó lenne mert lehet hogy érdekelne...
először gyűjtsed a pénzt.....