Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oláh Sándor őrnagyúrnak jelentem a legcélszerűbb a főbejáraton át támadást eszközölni a legközelebbi Honda kereskedésben, majd az ott fellépő gyenge ellenállást a hadellátmányból vételezett aprópénzzel eszközölt szőnyegbombázással szétzilálni. A vadonat új hengerfejtömítéssel diadalittasan távozó menetoszlopot a megtört ellen elismerő pillantásokkal fogja kísérni.

...már ha van elég pénz a hadellátmányban
Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok cr 125 89' felvette a vizet a hengerfej tömitésen keresztül, szétszedés után látszik a nyilvánvaló hiba, a teflon vagy legalábbis vmi nagyon hasonló réteg felhólyagosodott elkezdett lehulni na meg legutoljára is tömitő ragasztóval rakták össze ami ha jól tom nem kell az ilyen tipusu tömitések alá. Visszaolvasgattam de a választ nem sikerült megtalálnom, szóval a kérdés a hengerfej tömités egy rétegü vastagsága, 0,2 mm körül lehetett fénykorában. Ami feltünt az hogy nekem túl vékonynak tünik, viszont van egy másik tömitésem is hozzá (állitólag) az viszont 3 rétegü a vastagsága 0,7-8 körül lehet. Mint mondtam vissza olvasgattam vki kérdésére azt javasolták hogy nem kellene beletenni. Megköszönném ha van vki aki hasonló gondokkal küszködik, ha megtudná adni az eredeti vastagságot legyártattnám vagy esetleg próbáljam meg ezt. ha vkinek ismerős a 3 rétegű új tömités cikkszáma is sokat segithet: 12251-KS6-306 neten néhány helyen ezt a tömitést adják hozzá.
ilyen kis dugeszt keresek cr250 99'hez, aki tud lecci szoljon :-9
vagy leestett a lancvezeto, mint nekem is, hehehe. csodalkoztam is mekkorat nyulott a lanc :-)
aki tud az tud, ennyi ....
Lehet, hogy rosszul látok? Szar a kép, de mintha a lánc a vezetőgörgő alatt lenne elvezetve:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Mivan harcosok,má nem vagytok arcosok?Hama feladjátok
Sziasztok!
Vki rendelt már az ebay-ről? Postaköltségek érdekelnének...megéri-e rendelni...stb
köszi
A mai nap termése!
Nah most értünk haza. Motoroztunk egy jót az esőben
Kurec lesz me csak akkor megyek
kalandtúra 2010.májusa : München- Horvátországtól végig tengerparton le Athénig,onnan el Kréta szigetéig,ahol hajóra pattanunk és irány Olaszország,majd szintén San Marinóig tengerpart,Milánó és vissza München...napi 300-600km,kb.2 hét,a csomagszállítás bebiztosítva...ha valakit érdekel: kicsilany84@web.de
Szia BájerBájoló, köszi, jól. Szétwellnesseltem magam, ma meg vettem egy makrobuszt, krosszmotort szállítani. S maga?
Lehet összedobok egy lámpát és belevágom a fejidomba.
Mamámnak a bringáján úgy is van dinamó, csak azt nem tudom hogy az első kerékhez rakjam vagy a hátsóhoz?
hi hogysmint?
Csörögj rá a pályatulajok lányára, Csikós Bettina (asszem), nagyon helyes, életrevaló kis csaj, biztos tud mondani valamit, milyen a pálya, vagy mi a pálya.
És holnap?
Most nem. Marha sötét van.
Nem tudja valaki hogy a Lakiteleki pálya motorozható most?
2 szelet zsíroskenyér?Na ,jó vastagon Áll az alku?
Én elcserélném az enyémmel. Garantáltan felújítás előtt áll, 91 es. biztos nem csalódnál benne.
Eladó honda cr 250-es 1996-os évj. teljesen felújított, extrákkal:öhnlis rugóstag, excel felnik, DPR kip.tuningrendszer, a kicserélt alkatrészekre garanciát vállalok!Érdeklődni telefonon!Tel.:06306358366
250es 99'es cr-hez keresek ulest, huzat ha serult nem baj, az van :-)
Szia! Küldd el e-mailben (adatlapomon) a bankszámla-számodat és visszautalom a visszajárót!
2 vájling zab kásába

ha kicsit vissza olvasol,minden kérdésedre választ kapsz,nem értem mért kell mindent 20x megkérdezni