Képről nehéz megmondani. Van rajta egy szép matricaszett. Az ülése és a motorblokk alapján max. 1994-esnek mondanám. Én egész biztosan nem adnék érte 310-et. Ha teljesen fitt, zörgésmentes, kifogástalan műszaki állapotú (esztétika az utolsó szempont egy krossznál), akkor 260. De ez az én véleményem, és lehet, hogy rosszul gondolom.
Jó lenne tudni, hogy a hátsó kerék 18-as vagy 19-es, 1996-tól 19-esnek kellene lennie, hacsak le nem cserélték. Tök közel lakom hozzá amúgy
Hali! Lenne egy pár kérdésem 88-as évjáratú 125 cr-ek után!
Mennyit esznek ezek a méregszákok? Mire kell odafigyelni vételkor?Hanyas keverékkel mennek?(én 1:50 re tudom)
és egyéb apróságokat ha leírnátok róla azt megköszönném!
Most megcsinálom faszára a talicskámat,azt majd pirítunk téli szünetbe hehe,elöbb nem jó mert mindenre nincs pénz,viszont egy Szilveszteri veretésbe benn vagyok,ha benne vagy:)Elöbb semmiképp!
Képről nehéz megmondani. Van rajta egy szép matricaszett. Az ülése és a motorblokk alapján max. 1994-esnek mondanám. Én egész biztosan nem adnék érte 310-et. Ha teljesen fitt, zörgésmentes, kifogástalan műszaki állapotú (esztétika az utolsó szempont egy krossznál), akkor 260. De ez az én véleményem, és lehet, hogy rosszul gondolom.
Jó lenne tudni, hogy a hátsó kerék 18-as vagy 19-es, 1996-tól 19-esnek kellene lennie, hacsak le nem cserélték. Tök közel lakom hozzá amúgy
http://www.kepesmotor.hu/honda...
96-ban gyártott 91-es
KB 900 méter lehet a kőr! Komoly kis pálya!
mezei endurosok vagyunk
fóton van valami enduro pálya is nemigaz?
Kicsit komoly lenne a KTM-el:-))))
Ne számíts komoly techinkai tudásra! Most crossoztam életemben másodszor! DE BEJÖN!
mivel jönnél?cr 125 vettél asszonyodnak nemigaz?
Mennyit esznek ezek a méregszákok? Mire kell odafigyelni vételkor?Hanyas keverékkel mennek?(én 1:50 re tudom)
és egyéb apróságokat ha leírnátok róla azt megköszönném!
CSörgess meg hétvégén és megdumáljuk!
Péntek?
én most felcsaptam palotai ridernek(xv.ker)
valamikor össze kéne hozni egy csapatást!
Ma ott kínoztam a gépet, de egyedül egy kicsit unalmas már:-))